Hét vastgoedaanbod van Nederland
Freek Fontein Makelaardij

Freek Fontein Makelaardij

Rijswijk

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Vanuit ons gemakkelijk bereikbare makelaarskantoor in Rijswijk zijn wij actief als makelaar en taxateur in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Delft, Pijnacker en Wassenaar. Wilt u uw huis verkopen? Onze makelaars en taxateurs hebben jarenlange ervaring in de particuliere woningmarkt.

Wist u dat wij als aankoopmakelaar veel zorg uit handen kunnen nemen en geld voor u kunnen besparen bij de aankoop van uw woning? Klik hier voor onze service als aankoopmakelaar.

Onze makelaars en taxateurs zijn gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging VBO en ingeschreven in het taxatie register SCVM en het NWWI.
Zie onze VBO Algemene Consumentenvoorwaarden.

Heeft u een NWWI taxatie nodig in de regio Den Haag? Wij hebben de kennis en de ervaring in de regio Haaglanden!

Tenslotte...wij hebben een groot aantal koopwoningen en huurwoningen in ons aanbod. U kunt tijdens kantooruren terecht op ons kantoor aan de Haagweg 68 in Rijswijk, waar u gratis en direct voor de deur kunt parkeren.

Locatie

Onze specialisten

Freek Fontein

Freek Fontein

Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Freek Fontein Makelaardij
Contactgegevens:

Freek Fontein Makelaardij

Haagweg 68
2282AB Rijswijk
Neem contact op