Maison Makelaars RMRE

Roermond

Maison Makelaars RMRE
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Maison Makelaars RMRE 

Roermond - Maasgouw - Roerdalen - Echt-Susteren

In het sfeervolle Roermond, gelegen in het prachtig afwisselende Midden-Limburg, vindt u Maison Makelaars RMRE van Mariëlle Gerads. Als VBO makelaar met een bouwtechnische achtergrond richt ze zich met persoonlijk advies, betrokkenheid en veel ervaring op de regio Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Eerlijkheid komt hierbij op de eerste plaats: “Klanten moeten zich geholpen en écht gehoord voelen. Zowel bij de aankoop als de verkoop van een woning.”

Diensten van Maison Makelaars RMRE:

U kunt bij Maison Makelaars terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van woningen.                                             Op het gebied van woningaankoop onderscheidt het kantoor zich door de aanwezige bouwtechnische kennis.                               Woon- of verbouwwensen kunnen met een bouwkundige keuring eenvoudig worden getoetst op technische haalbaarheid. Zo weet u als koper altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.                                                            Tevens kunt u bij Maison Makelaars terecht voor een gratis waardebepaling en erkende taxaties.                                            Een door het NWWI of de Taxateursunie gevalideerde taxatie wordt door iedere bank en financiële instelling erkend.

Wilt u een woning verkopen? Maison Makelaars RMRE kijkt samen met u naar de mogelijkheden, de haalbare verkoopprijs en zorgt voor optimale exposure. We promoten uw woning o.a. op alle grote woningsites (Funda, Jaap, Huislijn, woonplein Limburg). Tevens wordt er nauw samengewerkt met omringende Vrijehuizenmarkt collega’s, waardoor we vraag en aanbod onder (ver)kopers sneller en efficiënter kunnen matchen. Als extra dienst heeft Mariëlle Gerads zich bovendien gespecialiseerd in verkoopstyling en kleur- en interieuradvies. Dit vergroot aantoonbaar de verkoopkansen van uw huis. Kortom, we stellen alles in het werk om een optimaal verkoopresultaat te behalen. Ervaar het zelf en maak een vrijblijvende afspraak!

De kracht van Maison Makelaars
* Persoonlijk, met transparant en eerlijk advies
* Gedegen (bouwkundige) kennis
* Gratis verkoopstyling
* Afspraken en bezichtigingen ook in het weekend en/of   avonduren

Maison Makelaars RMRE

Willem II Singel 35

6041 HP Roermond

0475-475831

Openingstijden

Maandag
08.00 - 20.00u
Dinsdag
08.00 - 20.00u
Woensdag
08.00 - 20.00u
Donderdag
08.00 - 20.00u
Vrijdag
08.00 - 20.00u
Zaterdag
08.00 - 13.00u
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Mariëlle Gerads

Mariëlle Gerads

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Maison Makelaars RMRE
Contactgegevens:

Maison Makelaars RMRE

Bisschop Lindanussingel 51
6041LV Roermond
Neem contact op