Te Riele Makelaardij

ROTTERDAM

Te Riele Makelaardij

Te Riele Makelaardij

WIE BEN IK?

Ik ben Ton te Riele, geboren en getogen in Rotterdam en al mijn hele leven gefascineerd door alles wat met huizen en wonen te maken heeft. Met mijn ouders verhuisde ik één keer. Ik zelf nog veertien keer…

Mensen die met me hebben samengewerkt omschrijven mij als een energieke duizendpoot met een passie voor wonen. Open, eerlijk en gedreven. Met als doel zo goed mogelijk de opdracht van de klant uit te voeren.

NIET TRADITIONEEL

Na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen makelaarskantoor gestart.
Maar geen ‘traditioneel’ makelaarskantoor. Ik ga mee met de snelle veranderingen in de maatschappij. Daardoor zorg ik ervoor dat ik de makelaardij anders benader dan het gemiddelde kantoor.

WAT DOE IK DAN ANDERS? Zeer ruime openingstijden

Ik ben van 8:00 uur ’s morgens tot 22:00 uur ’s avonds bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag!
Want jij wilt toch een woning bezichtigen op het moment dat het jou uitkomt? Dus niet verplicht overdag op doordeweekse dagen. En op zaterdagmorgen wil je ook wel eens uitslapen of sporten.

Lage kosten

Ik heb geen duur kantoor, geen vaste medewerkers en geen dure bedrijfsauto’s. Natuurlijk kan ik niet alles zelf en werk ik samen met andere professionals. Ook zij leveren hoge kwaliteit tegen lage kosten. En dat zie je terug in mijn tarieven. Die zijn namelijk aanzienlijk lager dan die van andere makelaars. Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden!

Echt persoonlijke service

Voor alle zaken rondom de aan- of verkoop ben ik je aanspreekpunt. Samen stellen we de verkoopstrategie vast. Ik zorg voor de optimale presentatie en promotie van jouw woning, begeleid alle bezichtigingen, verzorg de terugkoppeling daarna, enzovoorts.
Ik ben er dus op alle momenten voor jou. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. En daarna uiteraard ook als je nog vragen hebt.

Maatwerk

Iedereen is anders, dat maakt dit vak ook zo leuk! Daarom heb ik ook geen standaard plan klaar liggen. Met jou bespreek ik je ideeën, wensen en voorwaarden. Zo komen we iedere keer weer tot een unieke aanpak met de grootste kans op een goed resultaat.

REGIO

Mijn werkgebied loopt van Capelle a/d IJssel via Rotterdam en Schiedam tot Vlaardingen.

CONTACT?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik kom graag op korte termijn bij je langs.
Stuur een e-mail naar info@terielemakelaardij of bel me even op 06 519 84 070. Ik ben iedere dag van 8:00 uur tot 22:00 uur bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag!

Contactgegevens

Hogerbeetsstraat 23-C
3039 XH ROTTERDAM
Tel: 06-51984070
Toon e-mailadres
www.terielemakelaardij.nl
Bekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Ton te Riele

Ton te Riele

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.