Hét vastgoedaanbod van Nederland
Welkom Wonen Makelaars

Welkom Wonen Makelaars

's-Gravenhage

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Mijn naam is john van Leeuwen,  Makelaardij is mijn manier van leven,  Mijn passie!

 

Mijn prille stapjes in de makelaardij “ik weet nog goed van één van mijn eerste aankopen of verkopen. Ik mocht zo gezegd de goedkopere appartementen doen en daarna heel veel overleggen op kantoor, vaak ging er nog even een ervaren makelaar met mij mee om nog een keer te kijken. Trots vertelde ik het ’s-avonds of in het weekend aan mijn vrienden "ik had een mooi portiekappartement aangekocht” 
 

Anno 2019 ben ik net gestart met Welkom Wonen Makelaars mijn eigen makelaarskantoor, geen moment spijt van gehad. Ik geniet van elke dag, soms een beetje meer, soms een beetje minder.

 

Ik beschik over een ruime ervaring, broodnodige kennis, een goed relatienetwerk en een steady proven trackrecord. De afgelopen 20 jaar heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen bij gerenommeerde Haagse kantoren.


Geen aankoop of verkoop is hetzelfde en Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Bij mij staat uw beleving centraal, uw wensen voor uw droomhuis of vertrekpunt van verkoop van uw geliefde woning. Vaak komen bij het slagen en afronden de nodige emoties vrij. Dit is duidelijk geen dagelijkse onderneming.

Openingstijden

Maandag
08:30–18:00
Dinsdag
08:30–18:00
Woensdag
08:30–18:00
Donderdag
08:30–18:00
Vrijdag
08:30–18:00
Zaterdag
10:00–14:30

Locatie

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Welkom Wonen Makelaars

Hyacinthweg 68
2565RK 's-Gravenhage
Neem contact op