Hét vastgoedaanbod van Nederland
Groen Taxaties

Groen Taxaties

's-Gravenhage

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Taxateur
Specialisme
Erfpacht, Woningcorporaties, Woningmarktconsulent

Omschrijving

Mijn naam is Stefan Groen, sinds 2005 actief in de makelaardij en in 2018 gecertificeerd en ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Ik heb de opleiding gevolgd bij de NVM en ben ingeschreven in het VastgoedCert.

Ik heb mijn droom verwezenlijkt door Groen Taxaties op te richten en opdrachtgevers te helpen aan een taxatierapport waardoor zij ook hun droom kunnen waarmaken door een verbouwing te realiseren of een nieuwe woning te kopen. Maar ook voor het oversluiten van een hypotheek, een nieuwe hypotheek of een andere reden. 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in Den Haag, Delft en Rotterdam. Daarnaast heb ik veel ervaring met de werkzaamheden bij een woningcorporatie en ben gespecialiseerd in verkoop, erfpachtconstructies en taxaties van koopcomfort, koopgarant, MGE, MVE etc. 

Kortom, met veel enthousiasme regel ik graag uw taxatierapport of begeleid u bij de aankoop van uw woning. 

Locatie

Onze specialisten

Stefan Groen

Stefan Groen

Diensten
Aankoop wonen, Taxeren wonen, Aanhuur wonen
Specialisme
Erfpacht, Woningcorporaties, Woningmarktconsulent

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groen Taxaties
Contactgegevens:

Groen Taxaties

Van Beverningkstraat 119
2582VD 's-Gravenhage
Neem contact op