Hét vastgoedaanbod van Nederland
MDM Makelaardij

MDM Makelaardij

's-Gravenhage

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop
Specialisme
Aankoop, Seniorenhuisvesting, Verkoop

Omschrijving

Waarom MDM Makelaardij  - uw persoonlijke makelaar  - goed klantencontact  - hoogst haalbare prijs  - scherpe en op maat gemaakte tarieven  - meerdere diensten rond verhuizing  - gratis verkoopstyling advies Waarom MDM Makelaardij Uw persoonlijke makelaar

Ik help u graag bij het realiseren van uw woningwensen. Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Graag kom ik bij u langs om uw wensen met u te bespreken. Ik begeleid u van A t/m Z en verder. Mijn dienstverlening stopt namelijk niet bij de oplevering van een woning bij de notaris. Tijdens onze kennismak

Goed klantencontact

Ik houd u intensief op de hoogte van de gang van zaken. Dit kan per telefoon, email of Whatsapp. Voor dringende zaken ben ik ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Hoogst haalbare prijs

Ik zet mij in voor een snelle verkoop voor de hoogste prijs. Een goede timing, gratis verkoopstyling advies, een goede presentatie en doorlopende marketingacties zullen daar zorg voor dragen. Het resultaat telt en daar werk ik met u aan

Scherpe en op maat gemaakte tarieven

MDM Makelaardij heeft geen dure kantoorruimte of overhead kosten en kan daarom een scherp tarief aanbieden voor haar dienstverlening. Aan de hand van uw wensenlijst maak ik een offerte op maat.

Gratis verkoopstyling advies

Iedere klant krijgt een gratis verkoopstyling advies. Ervaring heeft geleerd dat een goed gestileerde, gemeubileerde woning niet alleen makkelijker verkoopt, maar ook veel meer in prijs oplevert.

MDM Makelaardij werkt niet alleen maar heeft een heel team specialisten om zich heen waarmee samengewerkt wordt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer dan Makelen

De diensten van MDM Makelaardij reiken verder dan alleen verkoop of aankoop van een woning. Mijn klanten geef ik graag advies in alle bijkomende zaken zoals:

 seniorenverhuisbegeleiding  hypotheek  taxatie  bouwkundige inspectie  duurzaam wonen  notaris  aannemers  verhuizers    verhuisbedrijf  interieurstyling

Locatie

Onze specialisten

Henriette Hoevers

Henriette Hoevers

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen
Specialisme
Aankoop, Seniorenhuisvesting, Verkoop

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MDM Makelaardij
Contactgegevens:

MDM Makelaardij

Breitnerlaan 358
2596HJ 's-Gravenhage
Neem contact op