Hét vastgoedaanbod van Nederland
Schippers Makelaardij

Schippers Makelaardij

's-Gravenhage

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

SCHIPPERS MAKELAARDIJ is in 2000 begonnen en ontstaan uit Schippers Assurantien wat al sinds 1967 bestaat en actief is in het adviseren en bemiddelen bij verzekeringen, hypotheken en leningen. Een logische stap om de dienstverlening met de makelaardij uit te breiden aangezien wij regelmatig door klanten worden benadert voor begeleiding en advies bij de aankoop, verkoop en taxeren van de woning.

Ons familiebedrijf bestaat dus al ruim 50 jaar, heeft meerdere vestigingen en waar nog ouderwetse service geldt met als motto "de klant is koning".

Wij zijn een full-service kantoor wat u in het gehele traject kan begeleiden. Aankoop, Verkoop, Taxatie, Verzekering, Hypotheek of Lening.... neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ervaar onze klantvriendelijke en al vele jaren gewaardeerde werkwijze.

Locatie

Onze specialisten

Bart Timmer
Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schippers Makelaardij
Contactgegevens:

Schippers Makelaardij

Valeriusstraat 1
2517HM 's-Gravenhage
Neem contact op