Arnold Taal Makelaardij

'S-GRAVENHAGE

Arnold Taal Makelaardij

Arnold Taal Makelaardij

Welkom bij uw VBO makelaar voor de regio Den Haag

U heeft zich ongetwijfeld een mening gevormd n.a.v. verhalen van een collega, kennis of familielid over het reilen en zeilen binnen de makelaardij. Voor mij begint hier een grote uitdaging, nl. een andere aanpak, oftewel een persoonlijke aanpak. Dat is wat u van mij kunt verwachten. Vanaf 2001 in bezit van diploma en certificaten en een aantal jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Sinds begin 2007 ook aangesloten als lid van de branchorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o.z. werkzaam omdat naar mijn mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen. 

Het kopen van een woning is immers emotie! Omdat ik mij niet laat leiden door de emotiefactor kan dat u vele duizenden euro's schelen in de aan- of verkoop van uw woning. Daarom bespreek ik graag met u de mogelijkheden om een juiste aanpak te hanteren zodat u zich kunt bezig houden met andere zaken zoals het regelen van de verhuizing of inrichten van de nieuwe woning.

Vindt u het ook zo fijn om een woning in de avonduren of op zaterdag te kunnen bezichtigen? Voor mij is dit geen bezwaar omdat mijn ervaring is dat de kijkers serieus en op hun gemak een goede indruk kunnen opdoen. 

Ons werkgebied bestrijkt: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam maar ook gemeente Westland. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport waarbij wij ook zijn aangesloten bij het register SCVM en NWWI.

Contactgegevens

Laan van Meerdervoort 139
2517 AW 'S-GRAVENHAGE
Tel: 070-7071240
Fax: 070-7071448
Toon e-mailadres
www.arnoldtaal.nl

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-20:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag-

Onze specialisten


Arnold Taal

Arnold Taal

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Taxeren wonen
Specialisme
Beheer, Buitenlands aanbod

Onze medewerkers

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

27 objecten gevonden