Hét vastgoedaanbod van Nederland
P.S.G. Wonen

P.S.G. Wonen

's-Gravenhage

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Beheer, Huur of pacht, Projectontwikkeling, Verkoop, Woningmarktconsulent, Recreatiewoningen

Omschrijving

Mogen wij ons aan u voorstellen!

PSG Wonen VBO Makelaar: laagdrempelig, persoonlijk en vakkundig

“Ons makelaarskantoor bestaat sinds februari 2008, maar op 08-08-2008 is ons 1e kantoor geopend. Een mooie datum, én onze trouwdag.” Samen met zijn vrouw startte Diego Paredes Sanchez Groenendijk vanaf die dag met PSG Wonen VBO Makelaar. In de afkorting vinden we de initialen van hun achternamen terug. Door de jaren heen heeft PSG Wonen VBO Makelaar een grote marktkennis opgedaan in Den Haag en omstreken. Service staat hoog in het vaandel. Diego: “Wij helpen de klant aan een woning, maar vooral aan een thuis. Een plek waar je veilig en gewaarborgd voelt. Ik help mensen zoals ik zelf graag geholpen wil worden als ik mijn huis verkoop of verhuur: persoonlijk, toegankelijk en betrouwbaar.”

PSG Wonen VBO Makelaar is ervaren en deskundig in de makelaardij. Diego: “Ons lidmaatschap bij branchevereniging VBO Makelaar is voor onze klanten een extra garantie op hoogwaardige dienstverlening. Wij stralen vertrouwen uit. Dat bleek maar weer toen we in 2016 genomineerd werden voor de publieksprijs ‘Beste verhuurmakelaar van Nederland, georganiseerd door ‘Wie is de beste makelaar?’ Zo’n waardering van klanten, dat is waar we het voor doen. En klanten zijn nog steeds blij met onze persoonlijke aanpak. Kijk maar eens hoe klanten ons waarderen in Google review.”

PSG Wonen VBO Makelaar ontvangt u gastvrij. Je voelt je welkom in het Haagse kantoor met huiselijke uitstraling. Diego: “Wij creëren geen afstand, maar willen juist dicht bij de klant komen. We zijn laagdrempelig. Onze huishond Bodhi alias ‘Happy Feet’, een Old English Bulldog, is hier ook vaak te vinden. Net een dressuurpaard hoor, met het karakter van een labrador! We ontvangen u graag in ons kantoor, en zien ernaar uit kennis te maken!”

Openingstijden

Maandag
9:00 t/m 17:30
Dinsdag
9:00 t/m 17:30
Woensdag
9:00 t/m 17:30
Donderdag
9:00 t/m 17:30
Vrijdag
9:00 t/m 17:30
Zaterdag
op afspraak

Locatie

Onze specialisten

Diego Paredes Sanchez

Diego Paredes Sanchez

Specialisme
Aankoop, Beheer, Huur of pacht, Projectontwikkeling, Verkoop, Woningmarktconsulent, Recreatiewoningen

Onze medewerkers

Diego Paredes Sanchez Groenendijk

Diego Paredes Sanchez Groenendijk

Functie: Makelaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

P.S.G. Wonen
Contactgegevens:

P.S.G. Wonen

Moezel 17A
2491CV 's-Gravenhage
Neem contact op