Makelaardij Westhuis

SCHAGEN

Makelaardij Westhuis

Makelaardij Westhuis

Uw makelaar!

Midden in het centrum van Schagen is Makelaardij Westhuis gevestigd. Makelaar Barend Westhuis is voor velen dan ook een bekend en vertrouwd gezicht. Zijn handelswijze wordt geroemd vanwege de persoonlijke benadering, eerlijkheid, enthousiasme en korte communicatielijnen.

Presentatie

De gemeenten Schagen, Zijpe, Harenkarspel, Anna Paulowna en de Hollands Kroon behoren tot het werkgebied van Makelaardij Westhuis. Het kantoor is aangesloten bij VBO Makelaar, een sterk groeiende landelijke organisatie voor makelaars en taxateurs. Door de jaren heen heeft Makelaardij Westhuis een breed netwerk opgebouwd en het contact met collega makelaars is solide. Het woningaanbod wordt gepresenteerd in de etalage van het kantoor aan de Laan. Hier lopen dagelijks vele mensen langs. De panden zijn tevens te zien op diverse websites: www.makelaardijwesthuis.nl, www.vbo.nl, www.funda.nl, www.vbovastgoed.nl, www.brixter.nl, www.moviq.nl, www.zuka.nl

Helder

Makelaardij Westhuis doet er alles aan om de woningen die te koop staan volop onder de aandacht te brengen. Hierbij kun je denken aan opvallende advertenties, heldere te koop borden en altijd populaire open huizen routes.

Naast onze opvallende te koop borden zijn er mogelijkheden te adverteren in diverse kranten en weekbladen. Kortom: volop mogelijkheden om uw pand onder de aandacht te brengen.

 

Uw zekerheid: wij zijn lid van de VBO

 


Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, een branche-organisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars. Om lid te worden en te blijven moeten wij aan een aantal strenge eisen voldoen met betrekking tot vakmanschap, opleiding, reputatie en ervaring. Bovendien zijn wij gehouden aan naleving van een strikte gedragscode en wordt op ons handelen toegezien door een tuchtcollege.

Ook zijn wij verplicht verzekerd tegen eventule beroepsfouten, zodat u nooit financieel de dupe kan worden van een mogelijke vergissing van onze kant. Bovendien is de VBO aangesloten bij de Conféderation Européenne de’l’Immobilier en belangenorganisatie VNO/NCW. Kortom, ons lidmaatschap betekent voor u een extra zekerheid dat u met een deskundige en betrouwbare specialist te maken heeft.


Meer info?
Tel. 0224-217119.
Fax 0224-217367.
info@makelaardijwesthuis.nl


 

Contactgegevens

Laan 2
1741 EB SCHAGEN
Tel: 0224-217119
Fax: 0224-217367
Toon e-mailadres
www.makelaardijwesthuis.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Raymond Warnars

Raymond Warnars

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

26 objecten gevonden