Hét vastgoedaanbod van Nederland
Dijk Vastgoed Scheemda

Dijk Vastgoed Scheemda

Scheemda

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Makelaardij Dijk Vastgoed

 

Makelaardij Dijk Vastgoed Scheemda is vanaf 1992 al actief binnen de financiële dienstverlening. Onze kernwoorden zijn klantgerichtheid, service, persoonlijke aandacht en we hebben daarbij nadrukkelijk géén 9-tot-5-mentaliteit.

Persoonlijk, informeel en kundig
Wij kiezen niet voor de bekende zakelijke benadering, maar juist voor een informele sfeer. Uiteraard zorgen we aan de andere kant voor de professionaliteit die u mag verwachten van een financieel dienstverlener. We gaan graag op een persoonlijke en open manier met u om en zullen daarbij onze expertise gebruiken om u optimaal te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant.

Onze expertise
Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van makelaardij, hypotheken, financieringen, sparen, beleggen en schade- en levensverzekeringen. U kunt bij ons dus terecht voor een “totaalpakket” aan financiële producten. Zo zijn we u graag op een zo compleet mogelijke manier van dienst en houden we rekening met de interactie van diverse diensten en mogelijkheden. 

Op werkdagen zijn de openingstijden van 09:00 tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie

Onze specialisten

Hans Boven
Gecertificeerd
SCVM

Onze medewerkers

Peter Hesseling

Peter Hesseling

Functie: Buitendienst medewerker

Hans Boven

Hans Boven

Functie: Directeur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dijk Vastgoed Scheemda
Contactgegevens:

Dijk Vastgoed Scheemda

Torenstraat 17
9679BN Scheemda
Neem contact op