Dorrestijn Vastgoed B.V.

SCHERPENZEEL

Dorrestijn Vastgoed B.V.

Dorrestijn Vastgoed B.V.

Dorrestijn Vastgoed BV is sinds 2001 succesvol actief in zowel de regio als landelijk met een uitgebreid dienstenaanbod. Woning en Bedrijfsmakelaardij: Dorrestijn is een van de weinigen in de regio die SCVM en NRVT gecertificeerd is als woning en bedrijfsmakelaar/ taxateur. Kortom taxatierapporten van Dorrestijn worden erkent door alle financiële instellingen in Nederland en uiteraard de fiscus. 

Bouwkundig Advies:  U wilt  een woning of bedrijfspand kopen ? dan kunt u ook bij ons terecht. Wilt u een bouwkundige keuring of wilt u weten wat de bijkomende kosten zijn ? dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Een keuringsrapport geeft u een objectief en gedetailleerd inzicht in eventuele gebreken en kosten.

VVE Advies: Iedere eigenaar van een appartement, bedrijfspand, school of ander gebouw weet dat goed en tijdig onderhoud een belangrijk aspect is voor de waarde van een object. Ieder gebouw heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Een MJOP is een onmisbaar instrument om (te verwachten) kosten van het onderhoud over langere tijd zichtbaar te maken. Kortom een goed professioneel MJOP is een must voor iedere VVE, belegger, school of andere eigenaar van onroerend goed.

Taxatie Herbouwwaarde (conform art. 7: 960 BW) Dorrestijn is gespecialiseerd in het verrichten van taxaties ten behoeve van bepaling herbouwwaarde door heel Nederland. Taxaties conform  Art. 7: 960 BW waarborgen een een juiste verzekerde waarde en voorkomen na onverhoopte schade discussies over de waarde van de vooraf getaxeerde zaken. Om een onder-verzekering te voorkomen verplichten de meeste verzekeringsmaatschappijen de eigenaar om iedere vijf het gebouw te laten taxeren.

Mocht u verdere vragen hebben over bovenstaande of onze dienstenaanbod kijk op onze site www.dva-bv.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groeten

Dirk Dorrestijn

Register Makelaar- Taxateur Wonen-Bedrijfsvastgoed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Holevoetplein 295-A
3925 CA SCHERPENZEEL
Tel: 033-2770705
Toon e-mailadres
www.dva-bv.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag8.00 - 17.00
Dinsdag8.00 - 17.00
Woensdag8.00 - 17.00
Donderdag8.00 - 17.00
Vrijdag8.00 - 17.00
Zaterdag8.00 - 1200
Zondag-

Onze specialisten


Dirk Dorrestijn

Dirk Dorrestijn

Toon e-mailadres

Diensten
Geen
Specialisme
Beheer, Bedrijfsruimten, Kantoren

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.