Hét vastgoedaanbod van Nederland
iQ Makelaars Midden- Groningen

iQ Makelaars Midden- Groningen

Siddeburen

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop
Specialisme
Aankoop, Beheer, Verkoop, Buitenlands aanbod, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Omschrijving

iQ Makelaars; uw verkoop- en aankoopmakelaar

Gratis professionele waardebepaling woning binnen 48 uur!
Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Wij geven u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo stellen wij vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Tijdens ons bezoek voor de waardebepaling nemen wij maten op van uw woning en bijzonderheden worden meegewogen. Met onze marktkennis, de specifieke kenmerken van uw woning en op basis van de termijn waarbinnen u uw huis wilt verkopen komen wij binnen 48 uur tot een uiteindelijke waardebepaling.

No cure no pay, geen intrekkingskosten 
iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte "no cure, no pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reele vraagprijs.

Snelheid, werken op zaterdag 
Een iQ Makelaar begrijpt dat er gewerkt moet worden als de potentiele kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst 's avonds of op zaterdag. Als een kijker vandaag belt of mailt voor een bezichtiging dan kan deze morgen al bezichtigen, of soms dezelfde dag al. Zo pakken wij elke kans op verkoop van uw woning mee!

Stijlingadvies & professionele fotografie
U krijgt van ons kosteloos advies over het stylen van uw woning. Dit bestaat uit het rangschikken van uw meubels, opbergen van kleine of persoonlijke spullen, Maar kan ook zien op het sauzen van wat muren, het witten van voegwerk of het vervangen van een lekkende kraan. Wij zijn hier adviserend in, u bepaalt zelf hoe ver u daar in wilt gaan.

Voor de binnenfoto's en nog meer voor de buitenfoto's is het belangrijk dat het een overwegend zonnige dag is. Wij zorgen dat we flexibel zijn in de timing zodat we waar nodig de fotografie een of meerdere dagen kunnen uitstellen. Voor een grondgebonden woning maken wij hoogtefoto's om uw woning op de juiste manier op te laten vallen.

Open huis inplannen 
Speciaal voor uw woning organiseren wij een open huis op de tweede zaterdag nadat we live zijn gegaan. Dit zorgt ervoor dat alle ge?nteresseerden kans krijgen om uw woning te bezichtigen. Het doel van het open huis is daarnaast, dat kandidaat-kopers zien dat meer mensen interesse in uw woning hebben. De mens is een kuddedier, een gewilde woning levert meer op en wordt sneller verkocht.

iQ Makelaars; ook uw aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar schakelt u in om u te helpen bij de aankoop van een huis. iQ Makelaars is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt. Wanneer u ons inschakelt voorkomt u dat u teveel betaalt bij het kopen van een huis.

Hulp bij onderhandelen
Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: wij zorgen als aankoopmakelaar dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw droomhuis. Een aankoopmakelaar is een goede investering, het scheelt u veel tijd en moeite. iQ Makelaars staat voor snel handelen, daarom gaan wij graag in de avonduren en op zaterdag met u mee naar bezichtigingen.

Openingstijden

Maandag
08.00 tot 20.00 uur
Dinsdag
08.00 tot 20.00 uur
Woensdag
08.00 tot 20.00 uur
Donderdag
08.00 tot 20.00 uur
Vrijdag
08.00 tot 20.00 uur
Zaterdag
08.00 tot 20.00 uur
Zondag
gesloten

Locatie

Onze specialisten

Annemarie Peters

Annemarie Peters

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen
Specialisme
Aankoop, Beheer, Verkoop, Buitenlands aanbod, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Onze medewerkers

Annemarie Peters

Annemarie Peters

Functie: Directeur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

iQ Makelaars Midden- Groningen
Contactgegevens:

iQ Makelaars Midden- Groningen

Hoofdweg 186
9628CV Siddeburen
Neem contact op