Hét vastgoedaanbod van Nederland
Verhage-Lemahieu

Verhage-Lemahieu

Sluis

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Verhage-lemahieu combineert netwerk, kennis en ervaring in vastgoed & ruimtelijke planning.Een kantoor in Sluis gespecialiseerd in makelaardij en juridisch advies op gebied van vergunningen, bouw- en projectontwikkeling. Kortom alle vraagstukken waar het gaat om onze leefomgeving.

Bram Verhage is geboren en getogen Zeeuw. Hij volgde zijn juridische opleiding aan de Universiteit Maastricht en werkte als specialist ruimtelijke ontwikkeling en milieu in Zeeuws-Vlaanderen. Als schakel tussen de overheid en particulieren en bedrijven voelt hij zich thuis.

Valentijn Lemahieu is een Belgische Zeeuw. Hij voelt zich thuis aan beide kanten van de grens. Zijn kracht ligt in het leggen van verbindingen, het samen brengen van partijen en initiëren van projecten.

 Hun netwerk en kennis ontmoeten elkaar op de grens van Nederland en België, in het kantoor aan de grensovergang bij Sluis. Specialistische knowhow en kennis van de vastgoedmarkt vormt zo een krachtige combinatie die partijen bij elkaar kan brengen en begeleiden

Openingstijden

Maandag
09.00-17.00 uur
Dinsdag
09.00-17.00 uur
Woensdag
09.00-17.00 uur
Donderdag
09.00-17.00 uur
Vrijdag
09.00-17.00 uur
Zaterdag
Op afspraak

Locatie

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verhage-Lemahieu
Contactgegevens:

Verhage-Lemahieu

Rondweg 1
4524JL Sluis
Neem contact op