Hét vastgoedaanbod van Nederland
Bart uw makelaar

Bart uw makelaar

Tilburg

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

Bent u op zoek naar een makelaar en staat u open voor een originele en creatieve aanpak? Dan maak ik graag kennis met u! Ik vertel u graag wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn werkwijze is.

Na 7 jaar te hebben gewerkt in de huizenbranche vond ik dat het ook anders zou moeten kunnen. Mijn aanpak is daarom ook alles behalve traditioneel. Overigens betekent dat niet dat ik de traditionele manieren schuw, ik gebruik deze middelen alleen net even iets anders.

Ik help u graag snel en professioneel én neem tegelijkertijd ook ruim de tijd voor u. Ook in de avonduren en in het weekend. Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kan verwachten. Ik help klanten zoals ik zelf ook graag geholpen wil worden. U zult mij ook niet snel in een strak pak zien lopen en wanneer het mogelijk is kom ik gewoon lekker op de fiets. 

Ik neem u graag al het werk uit handen, als full service makelaar, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Wilt u liever zelf actief aan de slag met de verkoop van de woning, om zo de verkoopkosten zo laag mogelijk te houden, dan kan dat natuurlijk ook. Ik help u dan graag bij de onderdelen waar u wel hulp bij nodig heeft.

Tevens vind ik dat duurzaam ondernemen niet langer een keuze is maar dé nieuwe standaard. Ik doe daarom ook mijn uiterste best om het milieu zo min mogelijk te belasten zodat ook toekomstige generaties in een leefbare wereld opgroeien. Dit betekent dan ook dat ik het verduurzamen van woningen stimuleer en een potentiële koper hier advies in kan geven. Wist u bijvoorbeeld dat u dit in veel gevallen mee kunt financieren, er subsidies voor zijn en dat het rentekorting oplevert bij diverse banken? Wellicht is met deze kennis hierdoor eerder een koop gesloten.

Openingstijden

Maandag
09:00–18:00
Dinsdag
09:00–18:00
Woensdag
09:00–18:00
Donderdag
09:00–18:00
Vrijdag
09:00–18:00
Zaterdag
09:00–17:00

Locatie

Onze specialisten

Bart Teulings

Bart Teulings

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Bart uw makelaar

Burgemeester Brokxlaan 12
5041SB Tilburg
Neem contact op