Paard en Wonen

Venlo

Paard en Wonen
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

MakelaarZelf is uw makelaar met 2 concepten. Enerzijds uw landelijke internetmakelaar en anderzijds uw traditionele full-service makelaar voor de regio Venlo.
MakelaarZelf is aangesloten bij de branche VBO, wat u als verkoper de nodige zekerheid biedt.

Door de bezichtigingen zelf te doen, bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Alle overige zaken rondom uw verkoop nemen wij u uit handen.

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en de nodige kennis in zowel de traditionele als de internetmakelaardij. 

MakelaarZelf wilt zich van andere internetmakelaars onderscheiden in service, presentatie en snelheid. De internetmakelaar heeft het imago van low-budget ten koste van kwaliteit en service. MakelaarZelf wil bewijzen dat kwaliteit en service absoluut betaalbaar kan zijn. 

Wij hanteren scherpe, concurrerende tarieven. U heeft de mogelijkheid uit een drietal verkooppakketten. Afhankelijk van uw keuze heeft u meer of minder ondersteuning van een makelaar en meer of minder verkooptools ter beschikking voor uw verkoop. Onze tarieven zijn als volgt:

BUDGET pakket €395,- | COMFORT pakket €695,- | PREMIUM pakket €995,- 
Optioneel kunt u losse diensten en/of producten bijbestellen, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is. 

Bent u op zoek naar een traditionele makelaar in de regio Venlo? MakelaarZelf heeft voor deze regio ook een full-service concept tegen een scherp courtage tarief. Voor meer info kijk gerust op www.makelaar-venlo.nl . 

Wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Team MakelaarZelf - www.makelaarzelf.nl .

Locatie

Onze specialisten

Marjolein Bull

Marjolein Bull

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Paard en Wonen
Contactgegevens:

Paard en Wonen

Weselseweg 11
5916RD Venlo
Neem contact op