Hét vastgoedaanbod van Nederland
Brouwers Makelaars

Brouwers Makelaars

Venlo

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

 

Brouwers Makelaars is niet het grootste, maar wel een van de betere makelaarskantoren in de regio Venlo. Dat is natuurlijk een gewaagde uitspraak, maar wel eentje waar de makelaars van Brouwers volledig achterstaan. En niet alleen de makelaars, maar ook drie generaties aan Limburgse klanten die hun positieve klantenwaarderingen niet onder stoelen of banken steken.

Vruchten
Aangenaam voor u om te weten dat Brouwers Makelaars zal voldoen aan uw hoge verwachtingspatronen. Bij Brouwers Makelaars draait namelijk alles om ‘goed je huiswerk doen’ en dat betekent rationele keuzen maken op basis van creativiteit, deskundigheid en enthousiasme. Het nakomen van afspraken, marktkennis en reactiesnelheid zijn onontbeerlijk in deze succesformule en daar plukt u de vruchten van.

Resultaten voor u!

De verkoopmakelaars Marc Brouwers en Marleen Versteegen vormen samen met kantoormedewerkster Nicole Driessen het hart van het kantoor. Het team vindt de vele blijken van waardering van groot belang, want dat stimuleert om nóg beter voor klanten te presteren. Kennis van de markt is van cruciaal belang waarbij uitstekende scholing, bouwkundig inzicht en kennis van juridische haken en ogen zorgen voor optimale resultaten. Voor u!

 

Openingstijden

Maandag
9:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag
9:00 uur tot 17:30 uur
Woensdag
9:00 uur tot 17:30 uur
Donderdag
9:00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag
9:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag
9:00 uur tot 13:30 uur
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Marc Brouwers

Marc Brouwers

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM

Onze medewerkers

Marleen Versteegen

Marleen Versteegen

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Brouwers Makelaars
Contactgegevens:

Brouwers Makelaars

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo
Neem contact op