Hét vastgoedaanbod van Nederland
Van der Togt Makelaardij

Van der Togt Makelaardij

Voorburg

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Wat maakt Van der Togt Makelaardij tot een aantrekkelijke partner voor mensen die een woning, winkel, kantoor of bedrijfsruimte willen kopen of verkopen? 

Lastige vraag want het valt niet mee om zelf te moeten vertellenhoe goed je bent. En wie gelooft je dan nog? Maar vooruit; is het misschien omdat we een makelaarskantoor zijn in een modern jasje? No-nonsense en verfrissend bovendien. Wat we doen en wat klanten van ons mogen verwachten dat we doen, doen we goed. Maar we doen meer en bieden ook meer. Kennis van zaken, een uitermate gedegen kennis van de regio Haaglanden, een groot netwerk en zo nog wat zaken waar wij persoonlijk trots op zijn.

Onze diensten

Bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerende zaken; Bemiddeling bij de huur en verhuur van onroerende zaken; Taxaties van woningen; met of zonder NWWI/NHG; Commercieel beheer van verhuurde en leegstaande panden;

Openingstijden

Maandag
09:00–17:00
Dinsdag
09:00–17:00
Woensdag
09:00–17:00
Donderdag
09:00–17:00
Vrijdag
09:00–17:00

Locatie

Onze specialisten

Erwin Albinus

Erwin Albinus

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen
Gecertificeerd
SCVM, Vcert

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Van der Togt Makelaardij

Parkweg 95
2271AG Voorburg
Neem contact op