SMASH Makelaars

DEN HAAG

SMASH Makelaars

SMASH Makelaars

SMASH Makelaars Voorburg, Den Haag EO   SMASH MAKELAAR· Mijn naam is Sander van Meerten woonachtig in Voorburg. Hierdoor weet ik wat er zich hier in de regio afspeelt. Vanaf 2020 ben ik gestart met mijn eigen makelaars kantoor in de regio Haaglanden onder de naam SMASH makelaars. Heeft u verkoopplannen of kent u iemand die plannen heeft om te gaan verhuizen en die gene zoekt een goede betrokken makelaar? Ik wil graag uw makelaar zijn.
Het kantoor is in 2020 gevestigd in BINK 36 in Den Haag onder de naam SMASH Makelaars.

Na 27 jaar bij verschillende internationale bedrijven gewerkt te hebben had ik besloten van mijn passie mijn werk te maken. In 2020 hebben wij besloten om een eigen makelaars kantoor te starten. Op deze manier kunnen wij op een compleet andere manier het vak van makelaar uitoefenen.
Actief mensen begeleiden bij hun huis verkopen en/of aankopen waarbij ik mijn diensten zeer flexibel en volledig transparant aanbied. Zo kon ik mijn dienstverlening volledig afstemmen op uw behoefte. Met mijn ervaring en inzet vind ik de droomwoning die u zoekt of help ik u uw woning voor de maximaal haalbare prijs te verkopen. Met mijn inlevingsvermogen en plezier in mijn werk onderscheid ik mij van de andere makelaarskantoren.

U kunt mij regelmatig tegenkomen in verschillende wijken in en rond Voorburg. Naast de makelaardij begeleid ik mensen bij hun verbouwing en geef ik tuinadviezen.

Gaat u niet zelf verhuizen, maar kent u iemand die binnenkort wil gaan verhuizen? Of kent u iemand die een huis zoekt.
Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: Kantoor: 070-444 555 1

Email: info@smashmakelaars.nl
Website: https://smashmakelaars.nl/

U kunt mij tegen komen in Den Haag, Voorburg, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Nootdorp en Pijnacker.

Contactgegevens

Binckhorstlaan 36-1.11
2516 BE DEN HAAG
Tel: 070-4445551
Toon e-mailadres
www.smashmakelaars.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag24/7
Dinsdag24/7
Woensdag24/7
Donderdag24/7
Vrijdag24/7
Zaterdag24/7
Zondag24/7

Onze specialisten


Sander van Meerten

Sander van Meerten

Toon e-mailadres

Diensten
Geen
Specialisme
Beheer, Erfpacht, Huur of pacht, Projectontwikkeling, Seniorenhuisvesting, Verzekeringen, Woningcorporaties, Woningmarktconsulent, WOZ, Bijzonder O.G. (kerken, kastelen), Exclusief O.G., Monument, Nieuwbouw, Recreatiewoningen, Wonen aan water / woonboot

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.