Hét vastgoedaanbod van Nederland
Legemaat Makelaardij

Legemaat Makelaardij

Voorthuizen

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Welkom bij Legemaat Makelaardij

Aalt Legemaat, uw makelaar en taxateur op de Veluwe, de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging en de mooie natuur is dit een aantrekkelijk woongebied van Nederland.

Wij zijn als makelaar actief op het gebied van woningen, bedrijfs- en agrarisch onroerend goed en recreatiewoningen. U vindt ons kantoor in Voorthuizen, aan de rand van Barneveld. Aalt Legemaat is gecertificeerd makelaar, taxateur en ingeschreven in het SCVM-register. Ook voor een NWWI taxatierapport kunt u bij ons terecht. Bij Legemaat Makelaardij in Voorthuizen zijn uw wensen vertrouwd onder dak.

Uw wensen staan bij Legemaat Makelaardij centraal. Wij werken met korte lijnen en persoonlijke benadering en zijn ook 's avonds en op zaterdag een actieve makelaar en taxateur. Aalt Legemaat en zijn team, de makelaar in Voorthuizen die meer voor u doet dan uw woning verkopen!

Wij zijn er voor U!

Diensten:

Begeleiding verkoop/aankoop woning Begeleiding verkoop/aankoop agrarisch onroerend goed Begeleiding verkoop/aankoop bedrijfs onroerend goed Verkoop/aankoop productierechten Taxaties voor diverse doeleinden Onteigeningszaken Verhuur/huur woningen Verhuur/huur agrarisch onroerend goed

Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0342-476623

Locatie

Onze specialisten

Aalt Legemaat

Aalt Legemaat

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Legemaat Makelaardij
Contactgegevens:

Legemaat Makelaardij

Lange Zuiderweg 68
3781PL Voorthuizen
Neem contact op