Houmes Makelaars

WESTKAPELLE

Houmes Makelaars

Houmes Makelaars

Alles is aan verandering onderhevig…niet alleen dingen maar ook mensen. Persoonlijke omstandigheden veranderen en brengen vaak andere woonwensen met zich mee.

Vraagt u zich regelmatig af of uw huidige woning u nog wel past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar mensen die vooruit durven kijken.

Waarom? Omdat de veranderende woningmarkt om een vernieuwde aanpak vraagt.

Vandaag de dag nemen mensen weer de tijd om zich op een aan- of verkoop voor te bereiden. Dat is ook heel verstandig. De woningmarkt is constant in beweging en dat vraagt om een weloverwogen beslissing. Een gedegen voorbereiding voorkomt teleurstellingen… Daar willen wij u graag bij helpen. Vroegtijdige begeleiding levert u, als koper of verkoper, altijd voordeel op.

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Wij vinden het niet erg als u nog niet precies weet wat u wil of kan. In tegendeel, wij denken graag met u mee. Daardoor bouwen wij al in een vroeg stadium aan een duurzame relatie. Het is een kwestie van vertrouwen. Wanneer wij de kans krijgen iemand goed te leren kennen, zijn wij in staat om maatwerk te leveren.

Zodra het huis van uw dromen op de markt komt, komen wij voor u in actie. De beslissing is immers al genomen. U bent goed voorbereid en daardoor beter in staat om de kosten en baten te overzien. U wordt niet overvallen door de mogelijkheden en bent daardoor in staat om objectieve keuzes te maken. Dat brengt u in een luxe onderhandelingspositie. U weet precies wat u wil en kan. Voor verkopers geldt dat wij uw kansen goed kunnen inschatten. Wanneer u de tijd neemt om uw huis te verkopen, is dat niet alleen beter voor uw gemoedsrust, maar het is ook een beter uitgangspunt voor onderhandelingen... en het stelt u in staat om zelf naar iets anders om te zien.

Onze kennis is onze kracht. Wij zijn op de hoogte van het huidige en toekomstige woningaanbod en de planologische ontwikkelingen binnen uw gemeente. Daardoor kunnen wij snel op uw persoonlijke wensen inspelen. Bovendien beschikken wij over de juiste contacten.

De risico’s voor koper en verkoper zijn beduidend kleiner, wanneer wij er in een vroeg stadium bij betrokken worden. Wij hopen u daarvan te mogen overtuigen in een persoonlijk gesprek.

Graag tot ziens!

Houmes Makelaars

Uw adres voor:

Bemiddeling bij aan- en verkoop van al uw onroerende zaken

Taxaties

Advies

Hypotheken

Contactgegevens

Markt 82
4361 AG WESTKAPELLE
Tel: 0118-571539
Fax: 084-7579868
Toon e-mailadres
www.houmesmakelaars.nl

Openingstijden

Maandag8:00 - 20:00
Dinsdag8:00 - 20:00
Woensdag8:00 - 20:00
Donderdag8:00 - 20:00
Vrijdag8:00 - 20:00
Zaterdag8:00 - 20:00
Zondaggesloten

Onze specialisten


Wilko Houmes jr.

Wilko Houmes jr.

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen, Aankoop/Verkoop bedrijfsmatig, Taxeren bedrijfsmatig
Specialisme
Bedrijfsruimten, Exploitatiegebonden O.G., Horeca, Hotel, Kantoren, Recreatie vastgoed, Veilingen, Winkels/detailhandel, Woningbeleggingen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

33 objecten gevonden