RELO Wonen Zaandam

Zaandam

RELO Wonen Zaandam
Vakgebieden
Wonen, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verhuur, Aanhuur

Omschrijving

Welkom bij  RELO wonen Zaandam uw betrouwbare partner in vastgoedbeheer en verhuurdiensten. Al meer dan 12 jaar zijn wij een vertrouwd begrip in Noord-Holland, waar wij ons enthousiast en professioneel inzetten voor onze klanten.

 

Als toegewijde verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder zijn wij trots om aangesloten te zijn bij de prestigieuze brancheorganisatie VBO. Dit toont niet alleen onze betrokkenheid bij de sector, maar verzekert ook dat wij voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en integriteit.

 

Bovendien zijn wij vereerd om het keurmerk Verhuurveilig te dragen, wat ons engagement voor de veiligheid en tevredenheid van zowel huurders als verhuurders benadrukt. Ons team van gecertificeerde verhuurspecialisten staat klaar om u te begeleiden door elke stap van het verhuurproces, met deskundig advies en uitgebreide ondersteuning.

 

Bij RELO Wonen Zaandam geloven we in het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Met een combinatie van ervaring, expertise en een passie voor wat we doen, streven we ernaar om uw verhuurervaring soepel, efficiënt en succesvol te maken.

 

Vertrouw op ons enthousiaste en professionele team om uw vastgoeddoelen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het beheer en verhuren van uw eigendommen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Wilma Fens

Wilma Fens

Diensten
Verhuur, Aanhuur
Gecertificeerd
SCVM

Onze medewerkers

Sander van Vulpen

Sander van Vulpen

Functie: Mede-eigenaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RELO Wonen Zaandam
Contactgegevens:

RELO Wonen Zaandam

Mauvestraat 198U-208
1506JM Zaandam
Neem contact op