Carien Makelaardij

Zwolle

Carien Makelaardij
Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Echt geluk begint met de juiste sleutel... 
Ik geloof dat een fijne woning een (thuis)basis is voor geluk. Een plek waar je je thuis voelt, oplaadt en herinneringen maakt voor het leven. Precies daarom ben ik zo graag makelaar! Ik kan en wil mensen helpen met het vinden van de juiste sleutel. Of het nu gaat om een verkoop of een aankoop van een huis, ik haal voldoening uit het bijstaan van mensen bij het zetten van een volgende stap in hun leven. 

Ik ben van nature een perfectionist en dat betekent dat ik elke stap in het (ver)koopproces zorgvuldig en nauwkeurig behandel. Ik hecht veel waarde aan duidelijkheid en eerlijkheid. Ik ontzorg mijn opdrachtgevers het liefste vanaf het moment van kennismaking tot het moment dat de handtekeningen bij de notaris zijn gezet en indien nodig ook daarna. 

Inmiddels ben ik al 15 jaar makelaar! Met heel veel plezier! 

Sinds 2013 ben ik eveneens gecertificeerd taxateur en sta ik ingeschreven in het NRVT-register. Mijn taxatie-rapporten laat ik valideren door het NWWI zodat ze geaccepteerd worden door alle banken. 

 

Locatie

Onze specialisten

Carien Timmerman-de Boer

Carien Timmerman-de Boer

Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Gecertificeerd
DNV, SCVM
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Carien Makelaardij
Contactgegevens:

Carien Makelaardij

Kiekeboslaantje 4
8024PN Zwolle
Neem contact op