beschikbaar

Industrieweg 69 3

2651BC Berkel en Rodenrijs

€ 550,- p/m
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 14 juni 2024

Omschrijving

Welkom bij 4Floors, Berkel en Rodenrijs - jouw nieuwe thuisbasis voor bedrijfsruimte. Deze unit biedt de perfecte oplossing voor zakelijke behoeften. De bedrijfsruimtes zijn geschikt voor showrooms, opslag of als werkplek.

4Floors ligt op een goed bereikbare locatie. Vanaf hier rijd je zo de N471 op. Dé kans voor ondernemers in de omgeving Lansingerland, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker. Perfecte ligging in de Randstad, met het openbaar vervoer op loopafstand.

Het 4Floors complex biedt optimale veiligheid met 24/7 cameratoezicht en een beveiligd terrein. De units zijn volledig geïsoleerd en hebben een vloerbelasting van 1.000 kg/m². Met krachtstroom, verlichting, twee dubbele wandcontactdozen, twee elektrische verwarmingspanelen die op afstand bedienbaar zijn en een overheaddeur met een hoogte van 3,30 meter, zijn de units functioneel en veelzijdig te gebruiken.. Het terrein beschikt over gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en een eigen postbus bij de schuifpoort. Onderhoud wordt verzorgd door de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Unit 3:
De unit biedt circa 32m² bruto vloeroppervlakte aan ruimte. De unit is gelegen op de begane grond. Het terrein is volledig afgesloten doormiddel van een schuifpoort. De bedrijfsruimte beschikt over krachtstroom, verlichting, twee dubbele wandcontactdozen, twee elektrische verwarmingspanelen die op afstand bedienbaar zijn en een overheaddeur met een hoogte van 3,30 meter. De afmetingen van de unit bedragen 7,30 meter diep, 4,15 meter breed en 3,85 meter vrije hoogte. Deze bedrijfsruimte biedt een veelzijdige ruimte voor diverse doeleinden.

Unit 4:
De naastgelegen unit 4 biedt 37m² aan ruimte en kan eventueel worden gecombineerd met unit 3, waardoor er een totale oppervlakte van 69m² ontstaat. Dit maakt het ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan meer ruimte die optimaal te gebruiken is. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

Algemeen:
De begane grond van het complex is voorzien van een sanitaire ruimte met toilet, wastafel en uitstortgootsteen.

Bijzonderheden:
- Afgesloten terrein middels een poort, te openen via een telefoonnummer.
- Inschrijven op het adres is mogelijk inclusief eigen postbus bij de entree.
- Vrije hoogte van 3,85 meter hoog.
- Water en rioolaansluiting in de unit.
- Voorzien van led verlichting en twee dubbele wandcontactdozen.
- Overheaddeur met een hoogte van 3,30m.
- In combinatie te huren met de naastgelegen unit.

Huurcondities:
Huurprijs unit 3:
€ 550,- per maand excl. BTW, € 6.600,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten:
Bijdrage servicekosten € 77,- per maand excl. BTW per unit.

Huurtermijn:
In overleg.

Huuringangsdatum:
Direct beschikbaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Waarborgsom:
Drie (3) maanden huur incl. BTW.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Op zoek naar een bedrijfsunit gelegen op een unieke locatie? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 550,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
14 juni 2024
Aanvaarding
per direct
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 77.00 p/m
Waarborgsom
€ 1,650.00
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw

Locatie

Plattegronden