beschikbaar

Ecopark

8305BK Emmeloord

€ 74.950,- v.o.n.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 11 oktober 2023

Omschrijving

NOG SLECHTS ENKELE TE KOOP, START BOUW MEDIO MAART 2024!

Te koop: 10 nieuwbouw loodsen op het Ecopark te Emmeloord. Ondernemers, zzp-ers en particulieren opgelet; de mogelijkheden zijn eindeloos: als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan.

Op het bedrijventerrein Ecopark aan de Ecopark te Emmeloord worden op een kavel van 1.248 m², door Waddenbouw Kleinbouw B.V., 10 moderne units ontwikkeld. De loodsen onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen met een hoge isolatiewaarde. Het terrein is voorzien van gezamenlijke parkeerplekken.

De loodsen hebben een oppervlakte van ca. 40 m² BVO (ca. 9 x 4,36). Hoogte ca. 6 meter, dus mogelijkheid voor een (gedeeltelijke) verdieping.
De loodsen zijn te schakelen waardoor de oppervlakte vergroot kan worden.

VVE
Voor het beheer en onderhoud zal door de eigenaren, van alle loodsen, een VVE opgericht worden, over de kavel van 1.248 m². Ecopark heeft een eigen VVE over het gehele park.

Indeling van de loodsen
De loodsen hebben een oppervlakte van ca. 40 m² BVO.
Elke loods is voorzien van een overheaddeur met loopdeur en een meterkast.

Overheaddeur
Elke loods wordt voorzien van een geïsoleerde overheaddeur van 4,0mtr x 4,0mtr incl. loopdeur . De bediening geschiedt met een handbediende kettingtakel. Een elektrische aandrijving is optioneel.

Prijs:
Koopsom € 74.950,-- excl. btw en v.o.n.

Heeft u interesse in deze nieuwbouw loods(en) aan het Ecopark te Emmeloord? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om u verder te helpen en u te voorzien van alle benodigde details.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 74.950,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
11 oktober 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw

Locatie