Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Dwarsryd 3*

9291NL Kollum

prijs op aanvraag
Type woning Eengezinswoning
Woonoppervlakte 233 m2
Aantal kamers 2
Aangeboden sinds 21 september 2022
Verkoopmakelaar

Van der Schaaf & Schievink

Kollum

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Aan vaarwater gelegen, in aanbouw zijnde villawoning met bedrijfsverzamelgebouw (5 units) voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur.

Een buitenkans voor iemand die ruimte wenst, royaal aan het water wil wonen, bedrijfsunits voor eigen gebruik wil hebben of wenst te verhuren en die bereid is tot het afbouwen van deze fraai ontworpen (schuur)woning.
Door omstandigheden wenst onze opdrachtgever het geheel in deze staat te verkopen. Het betreft een terrein van 2355 m2 op industrieterrein “Dwarsryd”, ten noordoosten van Kollum. Bij de kavel hoort een strook van 5m water, ideaal voor het aanleggen van één of meerdere boten. De kavels op het bedrijventerrein zijn bestemd voor wonen en werken.
De omgevingsvergunning voor de bouwwerken is verleend en de leges zijn betaald. Als koper koop je het geheel in de huidige staat met alle vergunningen, bouwtekeningen, constructieberekeningen etc. Het verzamelgebouw is inmiddels afgebouwd, de woning is in aanbouw. Van de woning is het funderingswerk gereed, zijn de nutsvoorzieningen “binnen” gebracht en is de staal-en spantconstructie gereed.

Indeling
De villawoning:
De in aanbouw zijnde woning heeft een bruto maatvoering van 24 x 8.25m en een uiteindelijke woonoppervlakte van circa 233 m2. Aan de westzijde is een grote overkapping en in de woning is een ruime vide toegepast waardoor een loft-achtig geheel ontstaat met een sterke woonoriëntatie op het water en de omgeving. Op de begane grond bevindt zich onder andere een grote woonkamer, woonkeuken met grote raampartijen, 3 slaapkamers, 1e badkamer en een bijkeuken. Op de verdieping bevindt zich de grote ouderslaapkamer, een luxe 2e badkamer, een grote vide, bergingen en een grote inloopkast. Veel nog toe te passen bouwmaterialen zijn inmiddels op voorraad en kunnen in overleg worden overgenomen.

Het bedrijfsverzamelgebouw:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gereed en bestaat uit 5 afzonderlijke units. Vier units zijn 72m2 groot en één unit is 96m2 groot. De grootste unit heeft een overheaddeur aan de voor- en achterzijde en was voor eigen gebruik bestemd. De overige units kunnen naar eigen keuze worden verhuurd. De units zijn uitstekend geïsoleerd en zijn vanaf de weg prima bereikbaar. De overheaddeuren zijn 4x4m met een extra loopdeur. Tegenover het plan ligt een groenstrook, water en weilanden.

Benieuwd geworden naar dit fraaie plan? Bel of mail ons voor nadere informatie of kijk op Funda in Business en/of dwarsryd3.nl.

Koopprijs: Prijs op aanvraag.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
21 september 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
2.355 m²
Woonoppervlakte
233 m²
Inhoud
900 m³
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Bouwperiode
2011-
In aanbouw
Ja
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal woonlagen
2
Buitenruimte
Ligging
aan water, buiten bebouwde kom

Locatie