Chloë ong

Lelystad € 375.000,- v.o.n.

Dit object printen
Chloë ong Lelystad - foto 1
Chloë ong Lelystad - foto 2
Chloë ong Lelystad - foto 3

Overdracht

Koopsom€ 375.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds20 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwnieuwbouw

Foto's (3)

Chloë ong te Lelystads
Chloë ong te Lelystads
Chloë ong te Lelystads

Chloë ong, Lelystad

Bouwnummer 6 is bekend bij de gemeente als kavel 248b..Op de kavels die de gemeente Lelystad uitgeeft is deze woning een plaatje!Ziet u zichzelf hier wel wonen, maar heeft u geen duo om u aan te melden bij de gemeente om samen een 2^1 kap woning te bouwen? Geen nood, meldt u zicht bij ons aan en wij zoeken/regelen een duo die ook zichzelf ook in deze woning ziet wonen.Het betreft hier een unieke samenwerking met de gemeente Lelystad; de gemeente geeft de grond uit en bouwbedrijf HOF bouwt de woning. Het grote voordeel is dat bouwbed ... Lees de volledige omschrijving

Bouwnummer 6 is bekend bij de gemeente als kavel 248b..

Op de kavels die de gemeente Lelystad uitgeeft is deze woning een plaatje!

Ziet u zichzelf hier wel wonen, maar heeft u geen duo om u aan te melden bij de gemeente om samen een 2^1 kap woning te bouwen? Geen nood, meldt u zicht bij ons aan en wij zoeken/regelen een duo die ook zichzelf ook in deze woning ziet wonen.

Het betreft hier een unieke samenwerking met de gemeente Lelystad; de gemeente geeft de grond uit en bouwbedrijf HOF bouwt de woning. Het grote voordeel is dat bouwbedrijf HOF u veel werk uit handen neemt (welstand, aanvragen van de bouwvergunning, contacten met de gemeente) én u betaalt één totaalbedrag voor de grond MET woning, Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard is het mogelijk om in samenspraak met bouwbedrijf HOF de woning specifiek aan uw wensen aan te passen.

Wilt u meer weten, bel ons dan!Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Kam & Bronotte Makelaars BV logo

Kam & Bronotte Makelaars BV

De Veste 1014
8231 JA LELYSTAD
W: www.marktmakelaar.nl
T: 0320-411211
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar