Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder optie

Bouwnummer

2204CA Noordwijk

€ 1.050.000,- v.o.n.
Type woning
Woonoppervlakte 0 m2
Aantal kamers 0
Aangeboden sinds 10 juli 2019
Verkoopmakelaar

Piet Warmerdam Makelaardij

Noordwijkerhout

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Bent u gecharmeerd van wonen te midden van volwassen bomen? Zoekt u een kavel met karakter? Dan is een boskavel op Sancta Maria een logische keuze. De royale kavels van 1.200 tot 5.000 m2 worden omringd door oude aanplant en nieuwe aanwas. Hierdoor bent u verzekerd van maximale privacy. De bomen en bladeren van soms eeuwenoude bomen zorgen voor een prachtige, diffuse lichtinval. Op de open plekken in het hart van de kavels kan de zon volop schijnen en is er ruimte voor de bouw van uw droomvilla.

Wonen op Landgoed Sancta Maria is wonen op absoluut topniveau. De afgelopen jaren is het historisch landgoed volledig her ontwikkeld tot een prachtig woongebied, met respect voor de rijke historie. Het landgoed kent bijzondere plekken en bijzondere verhalen. Deze zijn volop terug te vinden in het bos, de flora en fauna, het landschap en de karakteristieke gebouwen.

U woont hier op een van de mooiste plekken van het land met de duinen en het strand heel dichtbij. Maar dat niet alleen, via de provinciale weg bent u ook zo in Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Overigens hoeft u nooit ver weg voor de dagelijkse boodschappen of voor culinair genot. De dorpscentra van zowel Noordwijk als Noordwijkerhout zijn om de hoek en hebben een uitstekend aanbod aan winkels en horeca gelegenheden. Ook biedt Noordwijk een grote keuze aan basisscholen. Verder zijn er in de regio diverse internationale scholen te vinden zoals de British School in Voorschoten en The Americain School of The Hague in Wassenaar.

Durft u het aan? Laat u de architectuur de bomen volgen of volgen de bomen de architectuur. Een boom in uw huis, of gaat u spelen met de reflectie van licht tussen de bomen? En krijgen de kinderen eindelijk die langgewenste boomhut? Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en uw fantasie de vrije loop te laten.

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed Sancta Maria te ontdekken. Dat is met een bezoek aan het landgoed en onze Sales Gallery. Zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op dit landgoed kunt zien. En u ook met eigen oren de weldadige rust en kalmte op deze locatie kunt vaststellen. Hier geen geraas van voortrazend verkeer, treinen of trams, maar enkel natuur.

Het betreft kavel 19, Pauluslaan 17 te Noordwijk

Voor meer inspiratie kunt u klikken op onderstaande links:

https://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels/zelf-bouwen-video
https://www.landgoed-sanctamaria.nl/kavels/algemene-informatie-video

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 1.050.000,- v.o.n.
Status
onder optie
Aangeboden sinds
10 juli 2019
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw

Locatie

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.