Hét vastgoedaanbod van Nederland
verkocht onder voorbehoud

A1

2374BS Oud Ade

€ 299.500,- v.o.n.
Type woning Bungalow
Woonoppervlakte 60 m2
Aantal kamers 3
Aangeboden sinds 26 oktober 2021

Omschrijving

OPEN DAG MAANDAG 29 MEI 2023 van 11:00-15:00
HOFDIJKLAAN 55 OUD ADE

DE BOUW IS GESTART !
PROGNOSE OPLEVERING: 4E KWARTAAL 2023

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige, modern vormgegeven, vrijstaande RECREATIEWONINGEN op een afgesloten
privéterrein met algemene parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en rondom gelegen aan het water. Er zijn 11 woningen met een eigen aanlegplaats. Tevens worden er losse aanlegplaatsen verkocht. Met een sloep kunt u prachtige tochten maken richting de Braassemermeer, de Kagerplassen en het historische centrum van Leiden.

De woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik dan wel voor verhuur. Indien u de woning verhuurd kunt u rekenen op een aantrekkelijk jaarlijks rendement. Belvilla zal zorgdragen voor de verhuur waarbij het geprognotiseerd rendement ca. 6% op jaarbasis zal bedragen.

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 500 - 650 m² (inclusief een gedeelte water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m². De bouw zal kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd, dat houdt in traditionele bouw volgens de laatste normen, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik dan wel recreatieve verhuur. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Ideaal!

De gemeente Kaag en Braassem heeft inmiddels een nieuwe beleidslijn oppervlakte recreatiewoningen aangenomen die het mogelijk maakt ook nog een buitenruimte (veranda) bij de nieuw te realiseren recreatiewoning te realiseren welke buitenruimte niet zal worden meegerekend in de toegestane oppervlakte van 60 m². Deze buitenruimte is echter alleen toegestaan indien er sprake is van maximaal één dichte zijde.

Veranda is mogelijk tegen meerprijs.
Wilt u een recreatiewoning in De Buitenplaats kopen? Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende afspraak. Prijzen vanaf € 249.500 (casco) exclusief verrekenbare BTW (bij recreatieve verhuur). Tegen meerprijs is complete afbouw mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. Nadere informatie vindt u op de projectwebsite. wonenindebuitenplaats.nl

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 299.500,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
26 oktober 2021
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
210 m³
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Ligging
aan water, vrij uitzicht

Locatie

Plattegronden

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.

Verkoopmakelaar

Damen Makelaars B.V. Parallel Boulevard 180
2202HS Noordwijk