Hét vastgoedaanbod van Nederland
verkocht onder voorbehoud

BSP

2374BS Oud Ade

€ 334.500,- v.o.n.
Type woning Bungalow
Woonoppervlakte 60 m2
Aantal kamers 3
Aangeboden sinds 26 oktober 2021

Omschrijving

LET OP GEEN PERMANENTE BEWONING!
De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige, modern vormgegeven, vrijstaande RECREATIEWONINGEN op een afgesloten prive-terrein met algemene parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en rondom gelegen aan het water. Er zijn 11 woningen met een eigen aanlegplaats. Tevens worden er losse aanlegplaatsen verkocht. Met een sloep kunt u prachtige tochten maken richting de Braassemermeer, de Kagerplassen en het historische centrum van Leiden.

De woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik dan wel voor verhuur. Indien u de woning verhuurd kunt u rekenen op een aantrekkelijk jaarlijks rendement. Belvilla zal zorgdragen voor de verhuur waarbij het geprognotiseerd rendement ca. 6% op jaarbasis zal bedragen. Verhuurhypotheek mogelijk tot 75% van de marktwaarde. Looptijd 25 jaar. Bij een rentevaste periode van 10 jaar bedraagt de rente 1,21%. Aflossing: lineair of annuiteit.

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 500 - 550 m2 (inclusief een gedeelte water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De bouw zal kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd, dat houdt in traditioneel houtskeletbouw volgens de laatste normen, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik dan wel recreatieve verhuur. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Ideaal!

De gemeente Kaag en Braassem heeft inmiddels een nieuwe beleidslijn oppervlakte recreatiewoningen aangenomen die het mogelijk maakt ook nog een buitenruimte (veranda) bij de nieuw te realiseren recreatiewoning te realiseren welke buitenruimte niet zal worden meegerekend in de toegestane oppervlakte van 60 m2. Deze buitenruimte is echter alleen toegestaan indien er sprake is van maximaal één dichte zijde.

Wilt u een recreatiewoning in De Buitenplaats kopen? Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende afspraak. Prijzen vanaf
€ 304.500 exclusief verrekenbare BTW (bij recreatieve verhuur). Nadere informatie vindt u op de projectwebsite. wonenindebuitenplaats.nl

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 334.500,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
26 oktober 2021
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
210 m³
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Ligging
vrij uitzicht, aan vaarwater

Locatie

Plattegronden

Verkoopmakelaar

Damen Makelaars B.V. Parallel Boulevard 180
2202HS Noordwijk