Bouwnummer ong

Ouddorp € 235.000,- v.o.n.

WoningtypeBungalow
Woonoppervlakte41 m²
Aantal kamers3
Dit object printen
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 1
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 2
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 3
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 4
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 5
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 6
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 7
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 8
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 9
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 10
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 11
Bouwnummer ong Ouddorp - foto 12

Overdracht

Koopsom€ 235.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds3 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte41 m²
Inhoud85 m³

Indeling

Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen2

Buitenruimte

Liggingaan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, aan vaarwater

Foto's (12)

Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps
Bouwnummer ong te Ouddorps

Bouwnummer ong, Ouddorp

Een uniek project! Ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer, zijn de Tiny Houses gebouwd om groots te genieten. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand.Tiny house Kabbelaarsstrand bestaat uit 30 tiny houses en een compact receptiehouse, gesitueerd in ... Lees de volledige omschrijving

Een uniek project! Ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer, zijn de Tiny Houses gebouwd om groots te genieten. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand.

Tiny house Kabbelaarsstrand bestaat uit 30 tiny houses en een compact receptiehouse, gesitueerd in een bijna 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer: de Kabbelaarsbank.

Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.

Elk Tiny House ligt in zijn eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en een Green Egg met eigen werkblad te vinden zijn. Het met een luifel overdekte houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Een sfeervol gespannen tentdoek zorgt voor extra beschutting. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel halfverharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, Tinhy Houses Kabbelaarsstrand is gemaakt om te genieten.

De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek, een eethoek en een compacte open keuken. Er is beneden daarnaast nog een tweede zithoek die in een handomdraai tot een slaapkamer voor twee personen getransformeerd kan worden. Op de begane grond bevindt zich tevens een compacte badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet.
Via een trap in de woonruimte is de entresol bereikbaar. Op dit entresol is een werkplek ingericht en zijn ook nog 2 slaapplaatsen te vinden.

Let op: de prijzen zijn exclusief BTW.

Wilt u meer informatie, de indrukwekkende documentatie ontvangen of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Bel met Delta Makelaardij en bezoek zaterdag 13 of zondag 14 april de verkoopstart van 13.00 tot 16.00 uur. Van harte welkom aan het Kabbelaarsstrand!Toon minder

Locatie

Plattegronden

Financiering

Verkoopmakelaar

Delta Makelaardij B.V. logo

Delta Makelaardij B.V.

Manhuisstraat 13
4301 BK ZIERIKZEE
W: www.deltamakelaardij.nl
T: 0111-417808
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar