Zoutershof ong

Roelofarendsveen € 775.000,- v.o.n.

WoningtypeVilla
Woonoppervlakte155 m²
Aantal kamers4
Dit object printen
Zoutershof ong Roelofarendsveen - foto 1
Zoutershof ong Roelofarendsveen - foto 2
Zoutershof ong Roelofarendsveen - foto 3

Overdracht

Koopsom€ 775.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds10 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte591 m²
Inhoud658 m³

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen3
Voorzieningenmechanische ventilatie

Energie

Isolatievolledig geïsoleerd
Verwarmingvloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm waterzonnecollectoren

Buitenruimte

Liggingaan rustige weg, aan vaarwater
Tuinachtertuin

Garage

Soort garageaangebouwd steen
Voorzieningenmet elektrische deur
Capaciteit garage1
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Foto's (3)

Zoutershof ong te Roelofarendsveens
Zoutershof ong te Roelofarendsveens
Zoutershof ong te Roelofarendsveens

Zoutershof ong, Roelofarendsveen

Bouwkavel aan vaarwater met vrijstaande villa!

Kies uw eigen variant!Kavel 1 is onder optie

Kavel 2 met woning type 1 bedraagt € 730.000,- VON

Kavel 3 met woning type 2 bedraagt € 755.000,- VON

Kavel 4 met woning type 3 bedraagt € 775.000,- VONVarianten tussen kavel en type woning is uiteraard mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld kavel 3 met woning type 1 of kavel 2 met woning type 3, zolang de kavels beschikbaar zijn, zijn alle varianten zijn mogelijk!Zoutershof 2.0 is een project van 6 woningkavels die de huidige wijk Zouterh ... Lees de volledige omschrijving

Bouwkavel aan vaarwater met vrijstaande villa!
Kies uw eigen variant!

Kavel 1 is onder optie
Kavel 2 met woning type 1 bedraagt € 730.000,- VON
Kavel 3 met woning type 2 bedraagt € 755.000,- VON
Kavel 4 met woning type 3 bedraagt € 775.000,- VON

Varianten tussen kavel en type woning is uiteraard mogelijk.
Wilt u bijvoorbeeld kavel 3 met woning type 1 of kavel 2 met woning type 3, zolang de kavels beschikbaar zijn, zijn alle varianten zijn mogelijk!

Zoutershof 2.0 is een project van 6 woningkavels die de huidige wijk Zouterhof prachtig aanvult. De komst van ligplaatsen voor boten in de wijk maakt het wonen in deze prachtige waterrijke omgeving meer dan compleet. Deze aanbieding betreft dan ook de resterende 3 van de 6 kavels, waarbij we een mooie kavel inclusief ruime vrijstaande villa met garage aanbieden. Welke woning uw voorkeur heeft mag u zelf bepalen!

Project Zoutershof 2.0
Afgelopen jaren is wel gebleken dat Zoutershof een meer dan gewilde wijk is voor kopers. De wijk is dan ook zorgvuldig ontworpen, waarbij de woningen, erfgrenzen, bestrating en verlichting deze wijk absoluut cachet geven en zorgen voor een fraai straatbeeld. Daarnaast is de wijk voorzien van een eenrichtingsverkeer wat een overzichtelijk geheel geeft maar vooral ook meer veiligheid. Zoutershof 2.0 gaat hier op aansluiten waarbij de bestrating en verlichting in ongeveer dezelfde stijl zal worden ingericht.

Droomhuis
De woningen binnen Zoutershof 2.0 kenmerken zich door het nieuwe bouwen. Dit betekent uiteraard gasloos. U kunt uw keuze maken uit de 3 verschillende woningen waarbij u daarbij natuurlijk nog wel kunt aangeven of u al dan niet een erker wenst of al dan niet één of twee dakkapellen. Wilt u graag toch iets meer leefruimte op de begane grond dan behoort een aanbouw aan de achterzijde of van de gehele zijgevel ook tot de mogelijkheden. Verrekeningen vinden plaats op basis van meer- en minderwerk conform opgave van de aannemer.

De vrijstaande villa's hebben allen een zonnige tuin op het zuiden welke ook nog eens aan polderwater is gelegen. Uw boot afmeren aan uw eigen kade behoort dan ook tot de mogelijkheid.

De woning dankt haar luxe uitstraling mede aan de grote tuin met eigen parkeerplaats. Indien men een aanlegplaats voor bijvoorbeeld een sloep wenst is deze te realiseren door een stukje tuin af te graven waardoor de ligplaats binnen de eigen oevergrens kan worden gerealiseerd. Eventueel kunt u natuurlijk ook één van de ligplaatsen in de wijk aankopen.

Johlex Bouw uit Roelofarendsveen is voor dit project de aannemer. Binnen 3 maanden nadat de omgevingsvergunning is afgegeven kunnen zij starten met de bouw. Het gehele project is dan ook onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Kaag en Braassem

Separaat is er de mogelijkheid voor het aankopen van een ligplaats in de privéhaven.
Koopsom voor een ligplaats bedraagt € 14.500,- VON

Indeling
De entree van de woning bevindt zich in de zijgevel waardoor de kern met hal/trappenhuis/toilet in het midden van de woning ontstaat. Eromheen kan men de woonfuncties naar eigen inzicht organiseren. De brede puien met openslaande deuren of schuifdeuren zorgen voor veel licht en een optimale belevenis van de tuin. Naast de woning ligt een volledig geïsoleerde gemetselde garage/berging voorzien van elektrisch bedienbare kanteldeur.
Type 2 en Type 3 worden standaard uitgevoerd met een erker aan de zijgevel, tenzij u deze liever niet heeft natuurlijk. Ook dit is nader te bepalen.

Eerste verdieping
De overloop op de verdieping heeft extra daglicht door het raamkozijn in de zijgevel in de zijgevel bij de trap, daarnaast heeft deze etage de beschikking over een apart toilet op de overloop, de badkamer en drie royale slaapkamers . De woning kenmerkt zich ook op deze verdieping door ruimte, openheid en licht.

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt uitgebreide ruimte voor berging en de technische installaties. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u deze verdieping nog laat uitvoeren met extra slaapkamers. Type 3 wordt standaard uitgevoerd met een extra dakkapel, tenzij u deze natuurlijk liever niet heeft. Ook dit is in nader overleg nog te bepalen.

Tuin
De tuinen van de woningen zijn gelegen op het Zuiden en grenzen allen aan vaarwater.

Bijzonderheden
Aanvulling voor Type 2 en Type 3:

Conform de eerdere beschrijving voor Type 1 waarbij voor Type 2 en Type 3 de woonkamer wordt uitgevoerd met een erker aan de zijgevel met een afmeting van 1,5 x 3,4 meter. Op de tweede verdieping van Type 3 wordt een extra dakkapel gemaakt.

Voor alle typen geldt dat er mogelijkheden zijn voor een aanbouw van 2,5 meter aan de achterzijde of het verbreden van de gehele woning van 6 naar 7 meter.
Prijzen conform opgave van de aannemer.Toon minder

Locatie

Plattegronden

Financiering

Verkoopmakelaar

Goedhart Makelaars en Taxateurs V.O.F. logo

Goedhart Makelaars en Taxateurs V.O.F.

Meerkreuk 46
2377 VM OUDE WETERING
W: www.goedhartvastgoed.nl
T: 071-3313484
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar