Hudsonstraat ong

Rotterdam € 495.000,- v.o.n.

WoningtypeEengezinswoning
Woonoppervlakte154 m²
Aantal kamers6
Dit object printen
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 1
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 2
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 3
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 4
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 5
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 6
Hudsonstraat ong Rotterdam - foto 7

Overdracht

Koopsom€ 495.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds2 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Soort bouwnieuwbouw
Soort dakplat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte154 m²
Gebouwgebonden buitenruimte13 m²
Inhoud450 m³

Indeling

Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal woonlagen4
Voorzieningenmechanische ventilatie

Energie

Isolatievolledig geïsoleerd
Verwarmingstadsverwarming

Buitenruimte

Liggingaan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Afmeting tuin49m² (9,00m diep en 5,40m breed)
Ligging tuinnoordoost

Bergruimte

Schuur/berginginpandig

Garage

Soort garageinpandig
Capaciteit garage1

Foto's (7)

Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams
Hudsonstraat ong te Rotterdams

Hudsonstraat ong, Rotterdam

'The Hudsons' bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en 'specials'. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ... Lees de volledige omschrijving

'The Hudsons' bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en 'specials'. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ondergaan vanaf het Dakpark. Hier vind je het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied, de Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. En kun je rustig in je achtertuin van het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spelen in de binnentuin.

Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

Je houdt van de dynamiek van de stad, en woont al jaren in Rotterdam. Je bent op zoek naar iets groters voor jou en je gezin. Het liefst doe je geen concessies aan je woonomgeving. Je vindt het prettig dat je alles om de hoek hebt, liefst ook leuke horeca en ‘’winkels’’, maar je wilt ook meer wooncomfort. En wat dacht je van groen in de omgeving. Best of both worlds! Aan de Hudsonstraat, in woonblok II vindt je de 3,5-laagse Stadswoning type D.

Een eigen achtertuin? Het kan in The Hudsons! En je kunt nog kiezen ook. De binnentuinen van blok I en II zijn namelijk verschillend. De privé achtertuin in blok 1 is 4,5 meter. Daarachter is ruimte voor de collectieve binnentuin die je deelt met je buren. In blok 2 hebben de huizen uitsluitend een privé achtertuin van circa 8 meter diep. Waar je ook voor kiest, de binnenwerelden van de beide woonblokken zijn de ideale plek om lekker buiten te zijn.

Woningtype D betreft een woning verdeeld over 4 lagen met eigen parkeerplaats. Gelegen aan de Hudsonstraatzijde met uitzicht op het dakpark.

Indeling:
Begane grond:
- entree woning, open ruimte (ca. 5.57 x 5.15m) met meterkast en trap, ruime berging (ca. 3.66 x 2.80m), tweede hal met wc.

Eerste verdieping:
- ruime woonkamer/keuken (ca. 8.45 x 5.15m) middels schuifpui toegang tot de tuin;

Tweede verdieping:
- overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde (ca. 5.15 x 2.78m);
- ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 5.15 x 3.13m);
- badkamer.

Derde verdieping:
- overloop;
- slaapkamer 3 (ca. 5.15 x 3.13m);
- slaapkamer 4 (ca. 2.39 x 2.40m);
- terras op de westen (ca. 5.15 x 2.60m).

Bijzonderheden:
- eigen overdekte parkeerplaats (in de prijs inbegrepen);
- start bouw naar verwachting eind 2019;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- het betreft een appartementsrecht en je wordt dus lid van een Vereniging van Eigenaren;
- kijk op de website voor meer info www.nieuwbouwthehudsons.nl.Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Woonvisie Makelaars logo

Woonvisie Makelaars

Kleiweg 147
3051 GN ROTTERDAM
W: www.woonvisie.nl
T: 010-2180280
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar