Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Facadewoning Nova - kopwoning

4652GB Steenbergen

€ 275.000,- v.o.n.
Type woning Eengezinswoning
Woonoppervlakte 80 m2
Aantal kamers 4
Aangeboden sinds 7 april 2021
Verkoopmakelaar

Van Tetering Makelaardij B.V.

Wagenberg

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

De Façadewoning Nova kopwoning heeft een tuingerichte woonkamer met de tuin aan zij- en voorzijde.

Op de begane grond bevindt zich de hal met toegang tot de toiletruimte en de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer stapt u zo de tuin in, waar u heerlijk kunt zitten op het terras. Naast de entree bevindt zich de vaste berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan de kleinste slaapkamer is voorzien van een dakkapel, een badkamer en de wasruimte. Middels de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Op de bergzolder bevindt zich de technische ruimte.

De vier kopwoningen zijn volledig geïsoleerd, voorzien van een lucht/lucht warmtepomp, zonnepanelen en beschikken allen over een voor- en zijtuin met een berging (ca. 5,8 m²).
De woningen hebben een inhoud van ca. 418 m³ (inclusief de berging) en een woonoppervlakte van ca. 80 m². De percelen variëren in oppervlakte tussen de 132 en 192 m².

Vanuit de gemeente Steenbergen zijn enkele randvoorwaarden opgesteld voor de Façadewoningen Nova:

Verkoop aan starters
De afgelopen jaren is er een schaarste aan woningen ontstaan in Nederland, zo ook in de gemeente Steenbergen. Het is voor starters steeds moeilijker om een koopwoning te bemachtigen. Gemeente Steenbergen wil graag jonge mensen binnen de gemeente (be)houden door betaalbare woonruimte te realiseren. Starters, in de leeftijdscategorie 18 t/m 28 jaar die nog thuis wonen, uit de gemeente Steenbergen krijgen dan ook voorrang bij de verkoop van de tien Façadewoningen Nova.

Zelfbewoning
Om starters een kans te geven op de woningmarkt wordt in de koop-/aannemingsovereenkomst een verplichting tot zelfbewoning en een antispeculatiebeding opgenomen. Kopers die een woning kopen mogen deze woning niet verhuren, de koper moet de gekochte woning zelf gaan bewonen.

Privaatrechtelijk bouwverbod
Voor de kopwoningen wordt een bouwverbod opgenomen. Dit om er voor te zorgen dat het bouw- en woonconcept van de Façadewoning Nova wordt behouden. Dit bouwverbod zorgt ervoor dat er géén aan- en/of uitbouwen aan de woningen worden gebouwd in de zijtuinen die grenzen aan de openbare ruimte.

Groene perceelafscheiding
Op de perceelsgrens wordt een groene perceelafscheiding aangeplant, hiervoor wordt een instandhoudingsplicht en kettingbeding opgenomen in de bijlage van de koop-/aannemingsovereenkomst.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 275.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
7 april 2021
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
192 m²
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
418 m³
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Indeling
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Energie
Isolatie
volledig geïsoleerd
Warm water
elektrische boiler eigendom
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Locatie

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.