Vereniging voor makelaars en taxateurs QR code
Kokmeeuw vrije kavels
Kokmeeuw vrije kavels Kokmeeuw vrije kavels Kokmeeuw vrije kavels

Kokmeeuw vrije kavels

Terneuzen 4533

Verkoopmakelaar

Smolders Makelaars Kennedylaan 1b
Terneuzen 4538AE
  • 0115-621475
  • info@smoldersmakelaars.nl
  • www.smoldersmakelaars.nl
Type woning
Woonoppervlakte 0 m2
Aantal kamers 0
Aangeboden sinds 19 oktober 2021

Omschrijving

Realiseer uw droomwoning op een ruim kavel aan de Kokmeeuw!

Op een unieke plek ligt de Kokmeeuw met 13 vrije kavels. Deze variëren in oppervlakte, prijs, sfeer en ligging. Er is dus altijd wel een kavel dat bij uw wensen past.

Oppervlakte
De kavels variëren in oppervlakte van ca. 500 m² tot ca. 700 m². Ruime kavels dus, waar u al uw bouwwensen op kunt realiseren.

Prijs
De prijzen van de kavels variëren vanaf € 180.000 t/m € 283.000,- v.o.n.

Sfeer
De Kokmeeuw heeft in het midden een brede groenstrook, waardoor u extra privacy zult ervaren. Het geeft een vrij gevoel en de straat heeft door het groen een knus karakter. Door de slingerende bocht in de Kokmeeuw kent de straat een speels effect.

Ligging
De ligging van de tuinen is, afhankelijk van de kavel, oostelijk, westelijk of noordelijk/westelijk. Dankzij de grootte van de percelen heeft iedere tuin de hele dag door zon.

Een boom cadeau
Groen wonen in Othene Zuid! Nadat de koopovereenkomst is ondertekend, ontvangt u een waardebon ten behoeve van een boom naar keuze. U heeft keuze uit vier verschillende soorten en u mag natuurlijk zelf de definitieve positie in uw tuin bepalen. Het moet natuurlijk in uw tuinplan passen!


Interesse?
Heeft u interesse in een kavel aan de Kokmeeuw? Laat het ons weten! We verstrekken u graag bij beschikbaarheid een vrijblijvende optie van 4 weken en bieden ook de mogelijkheid om de kavel langer in optie te nemen. Wacht niet langer, start nu met de realisatie van uw woondroom!

Kenmerken

Overdracht
Koopsom € 226.000,- v.o.n.
Status verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 19 oktober 2021
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort bouw nieuwbouw

Afbeeldingen

Afbeelding