onder optie

Waterlanden, Q5

4533EH Terneuzen

€ 665.853,- v.o.n.
Type woning Villa
Woonoppervlakte 153 m2
Aantal kamers 4
Aangeboden sinds 24 januari 2023

Omschrijving

iQube

Via de imposante Laan van Othene en de Vlinderlaan, langs de brede vaart met haar groene oevers en bomen, komt u in de straat Waterlanden. Hier verandert het straatbeeld...
Puntige daken worden strakke vormen, rode pannen en stenen worden frisse, lichte kleuren. Verspringende kubusvormen verrassen in het straatbeeld, donkere kozijnen accentueren de doordachte architectuur en auto’s staan in de inpandige garages. Hier staan de 8 unieke paviljoenwoningen: de iQubes.

Zon-, licht- en toekomstgericht
Er wonen mensen die houden van doelmatigheid, lekker veel praktische leef- en woonruimte, krachtige vormen met fraaie ontwerpstatements. Van zeer royale woningen met forse raampartijen die de grote, diepe tuinen langs de woning bijna omarmen en de hele dag het licht tot diep in de woning verwelkomen. Door de verschillende woningtypen zijn de iQubes perfect voor een ruime doelgroep: van gezin tot levensloop!

De iQube verrast en biedt optimaal comfort
Wie de iQube vanuit de tuin benadert ziet indrukwekkend veel glas. Want in basis, het letterlijke vertrekpunt van de woning, is de iQube bijzonder open. Immers, daglicht en connectie met de tuin brengen heel veel kwaliteit. Glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou, maar ook warmte. In de (steeds warmere) zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, da?t is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring.

Bijna energieneutraal
Bewoners genieten er van hun grote tuin, de luxe bouwmaterialen, de royale ruimte en de nieuwste technieken in isolatie en energiebesparing en -opwekking. Daarmee genieten ze ook van minimale energiekosten want, de iQubes zijn bijna energieneutraal. Terwijl het wooncomfort optimaal is dankzij ventilatie en vloerverwarming/ -koeling. Daarnaast beschikken de woningen over een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installatie en zonnepanelen. iQubes zijn er niet om in te wonen, maar om in te leven!

Slim (iQ) kubistisch (cube), dat is iQube!
Bij deze moderne paviljoenwoningen is er keuze uit 4 verschillende typen met allemaal zeer royale woonoppervlaktes. Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Met opties om de iQube no?g vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube. Een groen sedumdak bijvoorbeeld. Dit is niet alleen mooi om te zien, het levert tevens een bijdrage aan regenwateropvang, de biodiversiteit én het draagt bovendien bij aan het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer voor koelte.

Type Q1/Q3/Q5: net dat beetje extra ruimte
Type Q1/Q3/Q5 is een zeer karakteristieke iQube met een overhangende verdieping die lijkt te zweven. De extra ruimte die zo ontstaat wordt benut voor twee forse slaapkamers en een volwaardige badkamer. Wie kiest voor een uitbouw op de verdieping maakt de woning met 1 of 2 extra slaapkamers geschikt voor een compleet gezin.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 665.853,- v.o.n.
Status
onder optie
Aangeboden sinds
24 januari 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Bouwperiode
2011-
Soort dak
plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
153 m²
Inhoud
750 m³
Indeling
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
tv kabel
Garage
Soort garage
inpandig
Voorzieningen
voorzien van elektra
Capaciteit garage
1
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Energie
Energielabel
A+++
Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
vloerverwarming geheel, elektrische verwarming, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Locatie

Plattegronden

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.