Vereniging voor makelaars en taxateurs QR code
Professor Gelissensingel 2 45
Professor Gelissensingel 2 45

Professor Gelissensingel 2 45

Venlo 5912JX

Verkoopmakelaar

VeTeBe B.V. Grotestraat 84a
Tegelen 5931CX
  • 077-3262600
  • info@vetebe.nl
  • www.vetebe.nl
Type woning Portiekflat
Woonoppervlakte 146 m2
Aantal kamers 3
Aangeboden sinds 29 december 2023

Omschrijving

Residentie “ ZICHT ” - type A

DE BOUW IS GESTART!

Exclusief wonen in Venlo

Op een bijzondere locatie in Venlo wordt binnenkort een in het oog springend stadsicoon “ZICHT” gerealiseerd. Met een schitterende ligging, spectaculaire architectuur en luxueuze afwerking wordt het een exclusieve plek. Een plek waar men kan genieten van rust en levendigheid in perfecte harmonie.

ZICHT biedt in totaal 60 appartementen en penthouses van ongekende schoonheid. Door het fenomenale uitzicht over de stad en de Maas wordt wonen in Venlo naar het hoogste niveau getild en krijgt het internationale allure. Het is een plek voor mensen met visie, die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie overal ter wereld kan wonen maar zich in Venlo het meeste thuis voelt. Dát is ZICHT!

ZICHT ligt aan de Maasbrug waarover u Venlo binnenkomt. Op de hoek van de Eindhovenseweg en de Professor Gelissensingel gelegen tussen het stadskantoor en de Maas. De residentie kenmerkt zich door een gunstige ligging met goede verbindingen via de uitvalswegen naar de A73 / A74 en de A67. Binnen 10 minuten wandelt u van ZICHT naar het centrum met winkels en supermarkten. De vliegvelden Düsseldorf en Weeze zijn eveneens binnen ca. 30 minuten per auto bereikbaar.

Met 16 verdiepingen wordt ZICHT een riante toren van maar liefst 55 meter hoog. De appartementen hebben een woonoppervlakte tussen 80 m² - 222 m² en zijn voorzien van ruime balkons of dakterrassen met weids uitzicht, waarvan het merendeel is gesitueerd op het zuidwesten. Elk appartement biedt een unieke mogelijkheid qua leefstijl en invulling van uw woonwensen.

Het gebouw zal voorzien worden van een half verdiepte parkeerkelder met privé parkeerplaatsen voor ieder appartement. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats.

Het dak van de parkeerkelder maakt plaats voor een groot Maasterras, een unieke plek op verhoogd niveau met een in de plint van het gebouw gelegen commerciële ruimte voor een hoogwaardige gebruiker. Deze commerciële ruimte heeft een aparte ingang en bezoekers kunnen parkeren in de naastgelegen Q-park. Hierdoor wordt rust bewaard voor de bewoners.

De noordoostkant van ZICHT grenst aan de stad. De indrukwekkende entree, met groene beplanting, verwelkomt u en uw gasten. De toegang wordt beperkt tot bewoners en gasten, waarmee exclusiviteit en veiligheid gewaarborgd wordt.

Ziet u zichzelf hier al wonen en wilt u graag meer informatie? Ga naar de website www.zichtvenlo.nl en schrijf u in.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom € 683.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aangeboden sinds 29 december 2023
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort appartement
Soort appartement portiekflat
Soort bouw nieuwbouw
Bouwperiode 2011-
Indeling
Aantal woonlagen 1
Gelegen op woonlaag 4
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Voorzieningen schuifpui, lift
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 146 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 19 m²
Inhoud 444 m³
Garage
Soort garage parkeerkelder
Buitenruimte
Ligging in centrum
Energie
Energielabel A+
Isolatie volledig geïsoleerd

Afbeeldingen

Afbeelding