Noordkade ong

Waddinxveen verkocht onder voorbehoud

WoningtypeEengezinswoning
Woonoppervlakte166 m²
Aantal kamers6
Dit object printen
Noordkade ong Waddinxveen - foto 1
Noordkade ong Waddinxveen - foto 2
Noordkade ong Waddinxveen - foto 3
Noordkade ong Waddinxveen - foto 4

Overdracht

Vraagprijsverkocht onder voorbehoud
Aangeboden sindsLanger dan 6 maanden geleden
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte166 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud480 m³

Indeling

Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Aantal woonlagen4
Voorzieningenmechanische ventilatie

Energie

Isolatievloerisolatie, volledig geïsoleerd, dubbel glas
Verwarmingwarmtepomp, aardwarmte

Buitenruimte

Tuinvoortuin
Afmeting tuin76m² (15m diep en 4m breed)

Foto's (4)

Noordkade ong te Waddinxveens
Noordkade ong te Waddinxveens
Noordkade ong te Waddinxveens
Noordkade ong te Waddinxveens

Noordkade ong, Waddinxveen

Op zaterdag 7 maart start de verkoop van nieuwbouwproject The Taste. Van 12.00 uur tot 14.00 uur ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Zuidplaslaan 196. We hebben daar alle verkoopstukken voor je klaar liggen en kunnen je uitgebreid informeren over het project.The Taste is de laatste fase van de wijk Noordpark. Dit karaktervolle buurtje ligt aan de rand van het Waddinxveen. Precies op de plek waar de levendige Gouwe en het natuurgebied de Voorofsche polder samenkomen. En vanuit jouw royale herenhuis aan de polder krijg je dat schit ... Lees de volledige omschrijving

Op zaterdag 7 maart start de verkoop van nieuwbouwproject The Taste. Van 12.00 uur tot 14.00 uur ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Zuidplaslaan 196. We hebben daar alle verkoopstukken voor je klaar liggen en kunnen je uitgebreid informeren over het project.

The Taste is de laatste fase van de wijk Noordpark. Dit karaktervolle buurtje ligt aan de rand van het Waddinxveen. Precies op de plek waar de levendige Gouwe en het natuurgebied de Voorofsche polder samenkomen. En vanuit jouw royale herenhuis aan de polder krijg je dat schitterende uitzicht er bij.

De veertien aan het water gelegen woningen van The Taste zijn modern, hebben mooie grote raampartijen en bieden een fantastisch vrij uitzicht over het polderlandschap. Bovenal hebben de huizen een overvloed aan ruimte. En hoewel het basisontwerp voor The Taste al helemaal top is, krijg je alle ruimte om er zelf je stempel op te drukken. Uiteindelijk bepaal je zelf de smaak. Het is immers jouw Taste.

The Taste bestaat uit vier lagen: een ruime begane grond, een eerste verdieping, een tweede verdieping en een derde verdieping met dakterras. Standaard hebben de woningen een lengte van ruim elf meter (buitenmaat) en een breedte van vier meter tachtig (eveneens buitenmaat). En omdat de Riantwoningen een plat dak hebben is er geen sprake van ruimteverlies. Het is niet voor niets dat architect Bas van Egmond het elders in deze brochure heeft over een moderne versie van een herenhuis. De buitenzijde van The Taste oogt, ondanks de vier woonlagen, vriendelijk, verre van pompeus. Zeker aan de achterzijde kun je genieten van veel glas. Zo reikt het glas aan de achterzijde tot aan de vierde verdieping.

Kiezen maar
Indien gewenst kun je het glas door middel van een borstwering van hout-look of baksteen onderbreken. Datzelfde geldt voor de verschijningsvorm van de woning, die is er met een wit gekeimde gevel of een gevel met rode of bruine stenen. En als we het over kiezen hebben, als je dat wenst kunt je jouw nieuwe flexwoning eveneens helemaal naar eigen smaak indelen.

Met andere woorden, het basisontwerp met bijvoorbeeld een keuken en woonkamer op de begane grond en slaapkamers en badkamer op de verdiepingsvloeren is helemaal naar eigen inzicht aan te passen. Zo kunt u in plaats van de keuken en woonkamer op de begane grond er een tuinkamer maken en de eerste verdieping als ruime woonkamer inrichten. Een bijzondere keuze, is de mogelijkheid voor een vide, een kortere vloer op de eerste verdieping waardoor er een loggia ontstaat, die te gebruiken is als werkkamer, speel- of relaxruimte. Zo houd je op de begane grond contact met degenen die op de eerste verdieping vertoeven.Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Gouwestad Makelaardij logo

Gouwestad Makelaardij

Zuidplaslaan 196
2743 CP WADDINXVEEN
W: www.gouwestadmakelaardij.nl
T: 0182-636021
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar