onder bod

Ecopark 36

8305BK Emmeloord

prijs op aanvraag
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 746 m2
Aangeboden sinds 13 juli 2023

Omschrijving

Ecopark 36 te Emmeloord
“Wonen en werken op dezelfde locatie? Wij kunnen het u bieden op het Ecopark te Emmeloord!”

Wegens verhuizing te koop
Bedrijfswoning met garage en bedrijfspand, gelegen op het Ecopark aan vaarwater en met prachtig uitzicht over landerijen. Gasloos en op 2.885 m² eigen grond.
Welkom bij Ecopark 36, een unieke gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfswoning en bedrijfspand met diverse mogelijkheden. Dit eigendom, gelegen in het mooie Emmeloord, biedt niet alleen een functionele werkomgeving, maar ook een rustige en inspirerende omgeving. Het Ecopark biedt bedrijfslocaties die voor een deel bestaan uit woon werkcombinaties, en biedt een mooie omgeving met veel groen en water.

Het bedrijfspand (ca. 444,5 m² begane grond en ca. 302 m² verdieping) is voorzien van kantoren en een bedrijfshal, waardoor het de ideale locatie is voor bedrijven die behoefte hebben aan zowel administratieve als operationele ruimtes. De kantoren bieden een comfortabele werkomgeving met voldoende ruimte voor creativiteit en samenwerking De bedrijfshal biedt een veelzijdige ruimte voor opslag, productie of andere bedrijfsactiviteiten.

Met 2.885 m² eigen grond biedt Ecopark 36 voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling.
Een ander opmerkelijk kenmerk van Ecopark 36 is het gasloze ontwerp. Als voorloper op het gebied van duurzaamheid biedt deze locatie een milieuvriendelijke en toekomstgerichte oplossing. Het pand maakt gebruik van alternatieve energiebronnen en moderne technologieën, waardoor u niet alleen uw ecologische voetafdruk verkleint, maar ook profiteert van lagere energiekosten op de lange termijn.

Samengevat biedt Ecopark 36 te Emmeloord een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfswoning en bedrijfspand met diverse mogelijkheden. Met een prachtig uitzicht over landerijen, directe toegang tot vaarwater en een gasloos ontwerp, voldoet deze locatie aan de eisen van moderne bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en efficiëntie.

Vanwege de riante kavel zijn er mogelijkheden om op het terrein een extra hal bij de woning te bouwen, en daarmee het terrein op te splitsen. Hierdoor kan het bedrijfsgedeelte apart verkocht worden, informeer naar de mogelijkheden (onder voorbehoud toestemming van gemeente).

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke kans niet te missen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het realiseren van uw zakelijke ambities op Ecopark 36 te Emmeloord.

HET WOONGEDEELTE
De riante tuin is prachtig aangelegd met diverse terrassen, overkapping, vijverpartij en hout gestookte hottub waarin u heerlijk kunt genieten van de omgeving en het weidse uitzicht. Bij het water is een steiger geplaatst. Er is een privé garage (ca 37 m²) aanwezig welke aangebouwd is aan het bedrijfspand. De garage is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming, loopdeur en een elektrische overheaddeur. Deze ruimte kan eenvoudig gebruikt worden voor andere doeleinden. Bij het woonhuis staat een laadpaal, heeft 16 zonnepanelen (240 wp per stuk), warmtepomp (2024), aluminium kozijnen met triple glas en vloerverwarming.

Indeling begane grond
Entree/hal, toiletruimte (hangend toilet met fontein), meterkast (glasvezel en alarm), trapopgang, woonkamer met palletkachel, eetruimte met openslaande tuindeuren, keuken (merk: SieMatic) in U-opstelling voorzien van oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en composiet aanrechtblad. Bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en zonneboiler.

1e Verdieping
Overloop met inloopkast, 3 slaapkamers, badkamer met duo ligbad, toilet, urinoir, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

2e Verdieping
Overloop met bergruimte (opstelling WTW), hobbykamer met vlizotrap naar zolderberging, slaapkamer met deur naar bergruimte.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2010;
- Inhoud woning ca 825 m³;
- Woonoppervlak ca 212 m²;
- 16 zonnepanelen;
- Warmtepomp (2024);
- Aluminium kozijnen met triple beglazing;
- Energielabel: A+++;
- Vloerverwarming;
- Voor gebruik van talud (waterkant) wordt een vergoeding betaald aan de
provincie van ca. € 500,00 per jaar.

BEDRIJFSGEDEELTE
Prachtig bedrijfspand wat gebouwd is met luxe materialen; veel parkeergelegenheid aan de voor– en achterzijde van het pand. Deze ruimtes kunnen naar eigen wens ingedeeld en ingericht worden.

Indeling begane grond
Entree/hal, technische ruimte, serverruimte, trapopgang, spreekkamer, sanitair (dames en herentoilet (urinoir en toilet));, kantoorruimte, pantry met koelkast, vaatwasser en close in boiler; bedrijfshal met elektrische overheaddeur, loopdeur en opstelplaats warmtepomp. Zijentree met deur naar bedrijfshal (hoogte ca. 5.80 meter) en trapopgang naar verdieping.

1e Verdieping
meerdere kantoorruimtes, pantry met koelkast, vaatwasser, combi-oven en close in boiler; sanitair (2x dames en 2x heren), riante vergaderruimte/opleidingsruimte, opslagruimte en deur naar trapopgang.

Oppervlakte
- Begane grond kantoor gedeelte ca. 270 m²; bedrijfshal ca. 137,5 m² en garage ca. 37 m².
- Verdieping: kantoorgedeelte ca 302 m².

Bijzonderheden
- Vloerverwarming;
- Gasloos, warmtepomp (bouwjaar 2020), 14 kW;
- Aluminium kozijnen met triple beglazing;
- Energielabel: A+++;
- Topkoeling;
- Diverse airco’s;
- Geïntegreerd radiosysteem;
- PVC vloeren en vloerbedekking;
- Alarmsysteem;
- Aansluiting 3 x80A;
- Glasvezel.

Buitenterrein en tuin
De tuin is zorgvuldig aangelegd met een combinatie van beplanting en sierbestrating.
Het resultaat is een prachtige buitenruimte met verschillende terrassen, een overkapping, bordes, een vijver, gazon, hofjes en fruitbomen. Met al deze elementen biedt de tuin een harmonieuze en uitnodigende sfeer. Eén van de opvallende kenmerken van de tuin is de optimale privacy die het biedt, samen met een vrij uitzicht over de landerijen.

Om nog meer te kunnen ontspannen, is er een hout gestookte hottub aanwezig.
Dit biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van warm water en ontspanning in een natuurlijke omgeving. Het is een geweldige plek om tot rust te komen na een lange dag.
Daarnaast is er aan de waterkant een steiger geplaatst, waardoor je directe toegang hebt tot het water. Dit biedt mogelijkheden voor activiteiten zoals zwemmen, vissen, varen of gewoon ontspannen aan de waterkant.

Al met al is deze tuin een idyllische plek waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, de rust en de privacy. De ligging van deze riante tuin zorgt ervoor dat je kunt profiteren van veel zonlicht gedurende de dag.

KADASTRALE GEGEVENS
Het geheel is kadastraal bekend gemeente:
- NOORDOOSTPOLDER, sectie AZ, nummer 11753, groot 1.095 m²
- NOORDOOSTPOLDER, sectie AZ, nummer 11754, groot 1.790 m²
- Onverdeeld aandeel in het gemeenschappelijk terrein, bestaande uit een in- en uitrit, toegangsweg, hof, parkeervoorzieningen en groen en waterpartijen.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Anders dan bij andere bedrijventerreinen wordt slechts 55% van de totale oppervlakte van het Ecopark verkocht als bouwkavels. Op andere bedrijventerreinen is dit al gauw 90%. De overige 45% is ingericht met onder andere waterpartijen, bosranden en parkeerplaatsen. Dit is eigendom van de Vereniging van Eigenaren waar u als koper een evenredig aandeel in krijgt. De jaarlijkse kosten zijn € 570,00.

DUURZAAM
Er is op het Ecopark meer dan gemiddeld aandacht voor duurzaamheid. Om de hoogstaande kwaliteit van het water te waarborgen wordt het gezuiverd door helofytenfilters. Zowel het inkomende water als het hemelwater komt hierin terecht. Ook worden met de zon meedraaiende zonnecollectoren in de openbare ruimte geplaatst. Dit unieke systeem voorziet de gemeenschappelijke verlichting en het watersysteem van stroom. De integrale benadering van duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat de Stichting Duurzaam Flevoland en Provincie Flevoland Ecopark Emmeloord het predicaat duurzaam hebben gegeven.

PARKMANAGEMENT
Duurzaam is ook het parkmanagement dat wordt aangestuurd door de Vereniging van Eigenaren. Op basis van een doordacht beheerplan zorgt het parkmanagement onder meer voor beveiliging en het onderhoud van het groen. Een garantie dat Ecopark Emmeloord zijn bijzondere uitstraling behoudt.

SLINGEREN
De stedenbouwkundige en landschappelijke vormgeving is buitengewoon. Vanaf de Marknesserweg slingert de ontsluitingsweg zich speels door het Ecopark, richting het bestaande bedrijventerrein De Munt A. Naast de weg stroomt een brede watergang soepel mee. Aan beide zijden van de weg bevinden zich de kavels, variërend in grootte.
Elk hofje heeft zijn eigen oprit en is door een watergang en een groenstrook gescheiden van de buurman. Het zijn de hofjes die van Ecopark Emmeloord zo’n aangename woon-werk-omgeving maken.

BESTEMMINGSPLAN GEGEVENS
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Emmeloord, de Munt A van de gemeente Noordoostpolder is op de locatie de bestemming ‘Enkelbestemming Bedrijventerrein-3 met o.a. functieaanduiding Bedrijfswoning’ van toepassing. De combinatie van wonen en werken op dezelfde locatie is schaars in de Noordoostpolder.

MOGELIJKHEDEN EXTRA HAL
Vanwege de riante kavel zijn er mogelijkheden om op het terrein een extra hal bij de woning te bouwen, en daarmee het terrein op te splitsen. Hierdoor kan het bedrijfsgedeelte apart verkocht worden, informeer naar de mogelijkheden (onder voorbehoud toestemming van gemeente).

Bereikbaarheid
Het Ecopark is zeer goed bereikbaar, op korte afstand vanaf de snelweg A6 Afslag 15. Binnen 5 minuten begeeft u zich op de A6 richting Amsterdam of Noord Nederland. Daarmee is een groot deel van Nederland goed bereikbaar. Op loopafstand is een bushalte gelegen met directe verbinding naar centrum van Emmeloord en Zwolle. Het stadscentrum is op korte afstand bereikbaar.

Oplevering
In overleg met eigenaar.

Gunning
Voorbehoud gunning van verkoper.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
onder bod
Aangeboden sinds
13 juli 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.885 m²
Oppervlakte
746 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
746 m²
Aantal verdiepingen
1

Locatie