Hét vastgoedaanbod van Nederland
Makelaarshuis de Jong

Makelaarshuis de Jong

Bunschoten-Spakenburg

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Hallo, ik ben Rutger de Jong, geboren en getogen in de gemeente Bunschoten. Sinds maart 2009 ben ik werkzaam als allround makelaar en taxateur in de gemeente Bunschoten en omstreken. Betrokkenheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden die ik in mijn bedrijf maar ook persoonlijk erg belangrijk vindt.

U staat als klant centraal bij mij, uw persoonlijke wensen en verwachtingen stel ik als doel om tot een goed resultaat te komen. Bij mij gaat het om de mensen en niet om de stenen.

Sinds mei 2016 ben ik gevestigd in een fraai gerenoveerd kantoorpand aan de Oude Schans 84 te Bunschoten-Spakenburg, een prachtige zichtlocatie waar de woningen op een open manier worden gepresenteerd aan de markt. Het kantoor is ieder werkdag geopend van 09:00 tot 17:30, maar daarnaast ben ik bijna 24/7 bereikbaar via de telefoon of mail.

Durft u de uitdaging aan te gaan, ik wel ! Ik zal u zeker niet teleurstellen.

Openingstijden

Maandag
08:30–17:00
Dinsdag
08:30–17:00
Woensdag
08:30–17:00
Donderdag
08:30–17:00
Vrijdag
08:30–17:00

Locatie

Onze specialisten

Rutger de Jong

Rutger de Jong

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Makelaarshuis de Jong
Contactgegevens:

Makelaarshuis de Jong

Straussweg 18
3752VE Bunschoten-Spakenburg
Neem contact op